Konförmasyonlarınızı geçin bakalım gençler :D Hanımlarından izin alacaklar izinlerini alsın :D Benim Schengen vizem var :D Siz de Yengen Vizelerinizi alın bakalım :D
Printable View
Konförmasyonlarınızı geçin bakalım gençler :D Hanımlarından izin alacaklar izinlerini alsın :D Benim Schengen vizem var :D Siz de Yengen Vizelerinizi alın bakalım :D
Tamam Co-pilotları da yazıyorum o zaman. Bu arada Cahit Discovery Mehmet kesin mi yoksa belli değil mi?
- BoraRS Bora & Co-Pilot Genç Kurt Cahit:DKia Sorento - Alayına Go
- Redbull Engin & Co-Pilot Zıword Murat :D- Range Rover Ve Sekiz - Biz başkalarına benzemeyiz :D
- Ardacar Arda & Co-Pilot Gazman Batu :D - Mitsubishi Lö İkiyüz - Batu' suz Offroad' a gitmeyüz :D:D
- Köksal & Co-Pilot Çılgın Ramazan :D - Vitara Suzuki - Muhteşem İkili :D
- Mehmet & Co-Pilot Adını Unuttum:D - Land Rover Discovery - Discover Et Beni :D
- ..
12 cm dibe vurduk :D
hay maşallah foto isteriz:D bide elektirkçiye uğra kilidi hallettir:D
Canı sıkılan boş vaktı olan varsa:D lassa Tr 70 takılı pajero :bravo::bravo::bravo: Federal MT takılı Vitara ve Wrangler At takılı Becce kitli Jimny :) pajeroya ben hariç 4 kişi daha bindi:D parkuru denemeyen araç sahıpleri ve eşleri:) Ağırlık orda bayağı bir dezavantaj:)
link:http://www.facebook.com/video/video.php?v=1241103562193
Ee ozmn ardada gelemiosa pazari iptal edip c.tesi yapalimda kasmadan guzel guzel gezelim ustersek geceye kalalim farketmez pazar yorgun yorgun maca gitmim
arkadaşlar sok dakika haberi veriyorum kilit siparişimi verdim sıkıntı çıkmaz ise cuma taktırıyorum ..haftasonu kilitlyiz artık :)
:D:D bunlar derken:D bişey demeyim abi:D gezenbılırde ladik offroad oyunalrı dıye bakarsın parkurun bir bölümü buraydı ve çıkabılen 25 aractan toplasan 5-6 tane:) hemde o zamn sadece 2 gun yagmur yagmıştı. Bu videoda kış sonrası eriyen karlarla suya doymuş bir zemin var:D