ardacar Nickli Üyeden Alıntı
yine bana geçirmeden duramadın di mi :D yahu arkadaş bende gaz var co pilot um benden daha gazlı, tamam azıcık kafamız çalışsa o jant lastikle off road yapılmayacağını düşünebilirdik ama bak o lastik ve janta neler yaptık, vitarayla kaldığımız rampada vitaradan daha yukarı üst noktaya ulaştık o nasıl olacak :D Lütfen bu güzel arabayı üreten Mitsubishi'ye sonrada onu tam gaz ve tüm kilitleriyle kullanmayı beceren beni alkışlar mısınız :D
Bora valla ilk parkurda sen battıktan sonra seni kurtarmak için vitarayla dönmeye çalışırken vitarayı Ramazan abi bir yerde batırdı tuttum onu çektim orada iyice gaza geldim zaten sizi kurtarmaya gelirken arabaları kullanışımızı görseydiniz gülmekten yarılırdınız, arabanın içinde taklalar atarak geldik :hahaha:
sende kilit yok diye niye bu kadar kıskanıyorsun ki :hahaha:
Batucum sen hiç takma bunları başarımızı kıskanıyorlar, hiç geri vites yapmadık. Tek eksiğimiz adam gibi lastikmiş olmadı 4 jant lastik alır bunları öttürürüz :D
ayrıca batu yla şaka makinemle ilgili bilgi alışverişinde bulunuyorum size adanalılar gibi ABOOOOOOOOO dedirtcez :eek: