Emre olmuş mu ne :)))
Printable View
Emre olmuş mu ne :)))
punto hgt demişte arkadaş onunda videoları varmı onunlada denendimi her zaman gidişini merak ettiğim bi araçtır:beuj:
Maşallah güzel denemeler olmuş.
Bencede debriyajı bir değiştirin şu eşek 1.4 ü yürütmek zor iş tebrik ediyorum sizi sadece :)
p.s : 307 1.4 hdi kullandıgım için söyliyorum :D
maşallah iyi olmuş :)
maşallah bi hdi in böyle gitmesine cok sevindim :) yalnız punto ile yaptığınız video da arkadan cekimde o karaduman neydi öyle :D
Maşallah emre güzel olmuş aracın nazar değmesin iyi günlerde kullan.
dyno ya çıktınmı rakkam bellimi kaç hp?
Masallah Cok Keyıflı HDI :)
maşallah guzel gıdıyor emegınıze saglık:)
zamanında 206van ın dışıyla çok uğraştım sonra bi kat iptali yaptım arabanın gidişi değişmişti.. sonra bi heveslendim turboyu değiştiriyim eksoz yapıyım vs diye herkes ya bi saçmalama boşuna uğraşma bilmemne.. demek oluyomuş şimdi gördüm canım sıkıldı maşallah keşke yapsaymışım :)
Ya ne biliyim huyum değildir pek Crxte piston kol yazılım port polish kısa şanzıman 210'da 5.vites bitiyormuş ve 7900 dönüyormuş bildiğim kadarıyla kafa burun gittik onun devrinde ben onun arka çamurluğunda benim devrimde o bnm çamurluğumda dönüşte e5 te sıktık bi ilk denemelerde ben 2 kişi o tekti dönüşte 2 ye 2 denedik 3ü bitirip 4 e attım ilerde kamyon vardı riske atmadım daha fazla gazlayıp 4 ortalarında bıraktım arka çamurluğumdaydı durum özetle bu...
Youtube a yüklerim çok isterseniz.
daha dill abi az kaldı :D
teşekkürler :)
ahaha birazcık zor :D
darısı başına artık ;)
teşekkürler :) benim dizel kömürle çalışıyo duman ondandır :D
saol dynoya çıkmadım henüz belli değil rakamı
evet evet kesinlikle keyifli :) teşekkürler
maşallah dizellere bol dumanlı eee ne kadar duman o kadar radıman :D