|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
gc8: sti turbo, beyin yok 1.3 cont
evo9: orj turbo, yüreğir yazılım 1.7 evOdan cekiLen goruntuLer; http://www.youtube.com/watch?v=pqcRUQoa0sI http://www.youtube.com/watch?v=xxoieOvmj2E http://www.youtube.com/watch?v=ay4BsOB_t1Q http://www.youtube.com/watch?v=7GLG6Y3q3Y4 Son Düzenleyen GC8 GT; 12-12-2011 20:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: STI
|
maşallah iki aracada, evo güzel yürümüş
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
guzel deneme olmus ıkı aracada masallah
__________________________________ S2000 turbo |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
maşallah araçlarınıza
td05 neyin turbosu evo9 un orjınal turbosu nedir bilginiz varmı ? senin gc8 1,3 cont. beyinsiz nasıl gidiyor ex. wesgate mi var yani 1,3 peak görüp 1,1 e falan düşmüyormu kardeşim tam setup ın neydi senin ?? __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
edo ben senı daha hızlı beklerdım inan.. gc8 de allahtan bi 18 g veya 20 g yokmus...hayal kırıklığına uğrardın inan..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
Masallah gc8 dun guzel yurudu onceden 200m fln geciodum dun batuya surdurduk gc8i.. 2 videoda vites kaciriyorum belli oluyor ztn evodan videolarda Onlarida upload ediyoruz simdi baya deneme videosu var 6 7 tane olmasi lazim masallah tekrardan gc8 e
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Gc8'i cok begendim cidden güzel yürümüş, maşallah araçlara.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
bnde 38lik 2000 li yıllarda kullanılan cok eski bi tial external wg var. 1.3 vuruyo ama sadece 6 bin devire kadar, 6binden sonra 1 bin devir boyunca 1 bar a düşüyo. cunku turbo nun canı yetmiyo. sıcak üflüyo belli bi şey sonra. malum 220 den sonra açmaya baslıyo gt30lu gırtlak başka bi kırmızı evo ile de hemen hemen aynı sey oluyor. hatta aynı basıncı actıgımızda 4.vitesde bi kac saniyeligine öne geciyoruz. son islemlerden sonra sanzuman ve baskı balata cok farketti diye dusunuyorum.. Son Düzenleyen GC8 GT; 12-12-2011 15:36. |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
bendekiler gelene kdr karara varma
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
td05 in bildiğim kadarı ile 20 g ile alakası yok sulhi yazar şimdi zaten ben 1,2 cont 1 bar peak ile 20g vs. ekstralı sağlıklı evo9 dan bu farkı yemiyorum 3 sonu açmaya başlıyor evo bana arabanda bi sıkıntı olabılır senin
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Td05 1996 Imprezalarda fabrika çıkışı Oem Turbodur. 20g ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Burdaki tablodan Subaruda neyin ne üflediğini görebilirsiniz http://forums.nasioc.com/forums/show...hreadid=278517 __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bu evo orj turbolu olabilir ama bildigin evo lara benzemez. gt 30 lu başka bi evoya diş geçirebilecek kapasitede. ayriyetten ben 220 den sonra fark yemeye baslıyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bende ayardan önce denediğimiz videolar var erdem ve gc8 sahibi arkadaşım isterse upload edebilirim farkı görmek açısından
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Et kankam sikinti yok
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
Masallah 2aracta semtımızın arabası 2sınıde masallah evo gectıgı ıcın mutlu oldum ama
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Erdem gidişin buysa kork benden
![]() İkinizede maaşallah __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
allah araçlarınıza ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kaza bela göstermesin inşallah... __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Evonun nasıl gittiğini bilen bir insan olarak GC8 'i tebrik ediyorum en az 2 barlık gitmiş araç maşallah.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
edonun vıdeoyu dun gece kaan attı o vıdeoda fark oldukca cok cıddı anlamda acılıp gıdıyor, edo sen batuyla ne oluyorsun denemede? batu 400 hp cıvarındaydı dıye hatırlıyorum
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |