|
|
#1 | |||
![]() |
Cumartesi gecesi benim için ilk oldu Ataşehir'de çok keyifli sohbetler yaptık ve araçlarmızı denedik kendi çapımızda benim araç içinden çektiğim bir kaç video var onları paylaşmak istedim aracım hakkında yorum oluşsun diye...Tüm arkadaşlarımın araçlarına maşallah hepside birbirinden güzeller =)
Aracımda kat iptali ve Remus son susturucu var haricinde herhangi bir modifikasyon yok fabrika çıkışı herşeyi 1150kg ve 2 kişi olarak denedim hepsinde... Punto Tjet---Punto HGT PD 130---Punto HGT Çok alt devirde bastık ama maşallah Pd130'a gidiyor =) Crx'le otobanda denemelerimizi arkadaşım çekmemiş onlarda da kafa burun gidiyoruz.Otobanda ben 2 kişi Crx tek kişi denedik onun devrinde bastığımızda ben arka çamurlukta gidiyorum benim devrimde de o benim kapımda geliyordu.E5'te denediğimizde de 2 ye 2 deneme oldu.4.vitese attım fakat önümde kamyon olduğundan daha fazlada devam etmedim.Crx'te sahibinin söylediğine göre Piston-Kol-Yazılım-Port Polish-Kısa şanzıman varmış hatta 5 atamadım bikeresinde dedi şaştım ben 4 ü bitirmeye uğraşıyordum sonradan öğrendim speclerini kocaman maşallah Rex'e burdan =)Crx---Punto HGT Kafamda planlar var araç hakkında ama araştırma safhasındayım bakalım ilerleyen günlerde bişiler yapıcam bende çıtırdan =) Son Düzenleyen Abarth; 12-12-2011 18:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: coper's
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Punto Evo
|
Maşallah güzel gidiyor aracınız
Punto HGT ler mk1 1.8 mi oluyordu?
__________________________________ 0-100 ü olmayan adam... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Teşekkür ederim inan bizde ilk aldığımızda beklemiyorduk güzel gidiyormuş sevdindirdi bizi Enginin (Cliver) aracı.Sonrada ben bunu aldım zaten =)
Teşekkür ederim Aslında tam 1.8 sayılmaz 1745cc 130Hp
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
tüm araçlara maaşallah,,,ilklerin tadı ayrı olur
,,sonunda bi punto hgt deneme videosu izleyebildik ,,bence gayet güzel yürümüş punto hgt tebrikler,,,güzel bi filitre sistemi ve egzozu elden geçirirek uygun çapta borular kullanılarak ilk adımda güzel sonuçlar çıkarabilir .....
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah araçlara güzel denemeler hgt güzel gidiyor
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
en başta en azından kat iptalinin orda ufak yada tüp bi sustrucu varsa direk orta sustrucuyu iptal edip orayıda düz 51 lik geçebilirsiniz ,,,boruları genişletsenizde sondaki remus herzaman kalmalı 51 likte olsa girişi o sizin işinizi görür benim bravo hgt ninde orjinal boruları 51mm lik ben şuan 60 lık boru kullanıyorum orjin orta iptal bi spor tip ufak susturucu sonda ise otto var ve 1.5-2 boy geriletiyo beni bu borular,,fazla free flow oldu diyebiliriz ama bravo hgt referans alınmamalı bence punto hgt için ,,bambaşka araçlar punto daha modifiye ye yatkın bi araç ,,,ama iyi araştırılmalı bence oda,,örnekleride mevcut yurt dışındada olsa geniş bi yelpaze sizi bekliyor |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Teşekkür ederim =) |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
ama yinede araştırmaya değer bir konu ............
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: coper's
|
60 lıkta düşünebilirsiniz bence sonunda güzel bi eksozla tadından yenmez
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
maşşallah hgt güzel gidiyor sahibide güzel kişilik kazasız belasız ciğerli günlere
)
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 GTİ
|
kazasız belasız kardeşim gayet ııı speclere göre maşallah,ataşehir her zamankı gıbı hareketlı gunler geçirıyor bu aralar yıne bır ara ugramak lazım ...
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]() |
Demekte fayda var tabiki ama sıkıştırma iyiden iyiye biter diye korkmuyor değilim.
Bende bu hafta ilk defa bulundum çok keyifli bir ortammış gerçekten... |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
maşallah Ömer
![]() keyifle kullan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah kazasız belasız ...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
çok güzel olmuş tamda beklediğim gibi gidiyor araç maşallah =) görkem in de dediği gibi fiat forumda çok üstüne kafa yorulup yapılan araçlardan biri =) eminim biçok şey bulabilirsin orda..ama önü açık bence biraz motor-biraz hafifletmeyle güzel sonuçlar gelebilir =)
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
maşallah kardeşim güzel yürümüşsün kafandaki ufak planları yapınca cok daha ıyı olacagından emınım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: F7R
|
Maşallah aracınıza. Bende Silivri dolaylarında çok aradım deneme yapabileceğim dengi bir araç ama ses çıkmadı maalesef.
__________________________________ ..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:59 ::::

onlarda da kafa burun gidiyoruz.Otobanda ben 2 kişi Crx tek kişi denedik onun devrinde bastığımızda ben arka çamurlukta gidiyorum benim devrimde de o benim kapımda geliyordu.E5'te denediğimizde de 2 ye 2 deneme oldu.4.vitese attım fakat önümde kamyon olduğundan daha fazlada devam etmedim.
ben 4 ü bitirmeye uğraşıyordum sonradan öğrendim speclerini kocaman maşallah Rex'e burdan =)
Punto HGT ler mk1 1.8 mi oluyordu?

,,bence gayet güzel yürümüş punto hgt tebrikler,,,güzel bi filitre sistemi ve egzozu elden geçirirek uygun çapta borular kullanılarak ilk adımda güzel sonuçlar çıkarabilir .....