|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: JETTA
|
AUDİ A3 -- hybrid turbo+yazılım (dun geçe softta idi)+orta iptal+custom son.
ALFA MITO QUADRIFOGLIO VERDE-- barbaros yazılım+ gerisini bilmiyom (yılan gibi bişi )VW JETTA TSI DSG 170-- stok, (159hp teker dyno )VW GOLF GT DSG -- stok yazılım (revo magduru)+forge dv KNpanel filtre VW SCIROCCO --stok yazılım+intercooler+itg filtre (normalde rocco yazılım vardı bizim için stoga aldı )A3-MITO ilk videoda a3 erken basıp erken bıraktı.(kahvemi içerim )a3 mito - YouTube mito a3 - YouTube jetta- a3 tek deneme jetta a3 - YouTube golf gt-rocco Duhan'a sevgiler ![]() golf gt rocco - YouTube golf gt-rocco 2. deneme, rocco biraz erken basıyor golfgt rocco2 - YouTube Jetta-rocco tamam tamam kes kes kes ![]() o çok gidiyo yaaa, o biraz gidiyo yani ![]() jetta rocco - YouTube jetta - golf gt bu videoda sanırım golf gt'de DSG 3 ten 2 ye çekmiş olabilir. ondan geri kalıyo galiba jetta golf gt - YouTube jetta-golf gt 2. video jetta golfgt - YouTube jetta -mito jetta mito - YouTube bu videoda 2. vites 70 gibi bastık. mito için çok ust oldu, ona uygun değildi. jetta mito 2 - YouTube Son Düzenleyen Arasts61; 13-12-2011 11:09. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf
|
Saat 1 olmuş ben yatar. Jetta efsane olma yolunda. Şöför zaten öyle. Tanıştığımız tüm arkadaslara muhabbet için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: audi
|
Sen bunu yersin ama normalde
![]() ![]() Ilk mito denemesinde kestigimiz yerde mito devam etti ama genede ilk denemede gecti ikinci denemede birbirmize yakindik Jetta ile denemeyi saymiyorum normalde yer beni bu jetta ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Arabamda normal yürüyormuş daha bakıma kadar uğramam servise.
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
![]() taraftar baskısı yapıyodum Duhan'a ![]() kafa burun gidiyosunuz, zaten belli oluyor..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() ![]() Tek eglencemiz var abi ne yapip edip adamin arabasini sattirmayalim tutsunki arada cikip 3-5 allah ne verdiyse( o gunku psikolojiye) gore gecip evde rahat rahat uyuyalim ya ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
10 adet video yuklendi , başka da yok
![]() gelenlere teşekkurler. çok guzel muhabbet oldu. Duhan ve Timuçin'e çok takıldım ![]() güzel arabalar- güzel insanlar ![]() gti cılara haber edemedim kısmetse onlarla büyük buluşma olacak
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() bakımdan sonra görüşelim
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Bu arada dikkatimi cekti benle ilgili ne kadar olumsuzluk varsa yazmissin yok erken basti yok normalde gecersin
![]() Ama ilk videoya yorum olarak bizim biraktigimizi yazmamissin birde arabadaydin yuh yani 80 ben 100 sen o kadar agirlik var yetmiyor birde bizi magdur duruma dusuruyorsun pes yani (sana dedim ben yanliz gideyim diye dinlemedin)![]() ![]() En az ben roll yaptim en cok benim video var nasil is
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
.arabalarınıza film çekerseniz videolarınız da düzgün çıkmaz . stok camla gelin![]() erken basanı affetmem yazarım ![]() mitoda bizim kuzen vardı, o da beni aratmaz ![]() erken bıraktıgını fark etmmemişim, camın açık basmışsın ona kızmışım ![]() bana kahve ısmarla
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() ![]() Kendisi cok halis muhlis bir insandir diyede yazarsan cok sevinirim ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
maşşallah turboculara
abi ben sarıyerliyim bilmiyonmu yaf dibime gelmişiniz haberim yok denemesekde muhabbete gelebilirdim
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
İnsan haber verir yaw Megane la değil S70 T5 otomatikle gelirdim. Alet zır stock
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|