maşallah emeğinize sağlık.
kanka
B18A2 nin oem krank ile B20 oem krank aynılar ikiside 89mm
aralarında tek fark biri oem 81mm gömlek digeri oem 84mm gömlek
blok boyları da aynı dıştan bakınca herşey aynı içten bakınca sadece gömlek farklı
kolları da aynı
ama gel gelelim B20 NA yapıyorsun aynı şekilde B18A2 yapıyorsun mesela darton çakıp aynı kol krank pistonu kullanıyorsun herşey aynı
aldıgın güç ve tork daha düşük oluyor
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
84mm. ve 87mm. deilmi b18 lerin krank'ı
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
B18c 87.2mm
B18A2 ls 89mm
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
İtb li felan 2 basamaklı devir dönen B20 çok can yakarr çook![]()
maşallah...
mkt seninde konu baya hortlamış gidiyor,neyse baya iyi muhabbetler dönüyor ,şuan gectiğim setup ta skunk2 pro1 egzanterik yay şapka ayarlı kasnak emme ve gaz kelebeğiyle ilk setup bımdan baya bir yukarılara cekicem şuan ayarlarla uğraşıyorum tahmini bittiğinde 220 veya 230 ları bulur diye düşünüyorum ls vtec typer cok zevkli ama b20 de güzel bir proje olabilir ,kazasız belasız binin kardeşim
![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
Abi sendeki pistonlar kac CR? LS/vtec makinadan 220-230 hp çok ciddi rakamlar.insanlar gemellikle dynoların yanıltmasına maruz kalıyor.81-84mm arası ls/vtec ancak JUN stage3 egzantrikler İTB ve daha profesyonel bi headers kullanarak o güçlere ulaşır.9000 devir dönmek gerekli en az.birde bildiğm kadarı ile sende methanol de yok.egzantrik işin içine girip devir döneceğin zaman olabilecek avans problemlerini methanol ile absorte edip biraz daha fazla avans verip dahada güzel güçler çıkartabilirsin abi.
Birde konu hortlamadı.bu yeni setup. daha yeni çıkarttık aracı.Uzun süredir bizde olan araç bu zaten biliyusun abi.
masallah sağlıklı devir dönmek için gerekenler yapılmıssıkıstırmada yüksek ilerde agrasif bir egzantrikle eminim cok daha güzel olur
![]()
abi senin EF de b18 LS/vtec yaptıkmı birazda alt takım a para harcadıkmı çok can yakar.o kilolarda 200 hp civarı vtec makina. parçalamadık Filtre/headers/egzozlu k20 brakmazşama makinası olur. Ama arkaya paraşüt lazım.başka türlü duramayız bak
![]()
sen gecenlerde bana konu hortlamış dedin ya bende espirisine dedimevet arabayı biliyorum , bende 81 mm piston var sanırım 12 lerde sıkıştırmam ,bu son değişiklikleri yapmadan önce gayet iyi ölcen daynoda 190 verdi, son uyguladığım egzantrik yay şapka ayarlı kasnak emme manifoldu ve gaz kelebeğinle o beygirleri yakalayacağımızın sinyallerini veriyor araba ki daha timeng ayarları ve normal ayarları yapılmadı ayrıca bende hytech haeders tan tutta s300 beyne kadar ne ararsan var
,neyse sonucu bu işlemler bittiğinde görücez burdanda paylaşırım sizinle ,sizde makinanızı güle güle kullanın kardeşim
![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
Makat kelebek diyorum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)