Maşallah, iyi rodajlar.
listedeki parcalarla ls-vtek neden 200hp olamaz,
mekanik olarak aciklama getirecek olan var mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
bende bizim setup ile güzel düzgün bir ayar ile 97 oktan pompa benzini+methanol 8300 rpm 200 hp diyorum. daha önce 186 hp çıktı dynoda.önceki setup tan daha yüksek sıkıştırma kapak Sami Ramazanoğlu tarafındna port polis yapıldı ve ekstra methanol var. yani 15-20 hp civarında kazancımız olur düşüncesindeyim.ama tabi daha agresif bir egzantrik ile daha çok devir daha fazla güç getirecektir.
kardeşim sene 2006
Sevgili KSK vtec kardeşim tolga B20 yaptı EK kasa
arabayı ben aldım o şekilde şimdiki HULK o araba işte
araba istanbula geldi oldugu gibi dynoya cıktım 228 hp
triger buji yag degiştridim sente ayarı + subap ayarı + timing yapıldı
araba dynoya çıktı 249 hp
daha sonraki sezona aracı hazırladım 2007 sezonu
Paşaoğlundaki dyno da son ölçümüm 278 hp
Daha TR de 240 hp yi gecen B serisi NA arac olmadı benim yaptıgım setuptaki blok içi parçalarını paylaşmıcam ama egzantrigim crower stage 3 idi
emme manifoldum oem gaz kelebegim oem idi
DC 2.5 headers 63 orta 76 son susturucu vardı
hks intake yapmıştım custom
yani 220 230 hp hayal falan degil normal bilgili insanların yapmış oldugu ls vs B20 setupları zaten bu güçleri verir![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Makat gaz kelebeği diyorum değiştirin diyorum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
madem konu ya müdavim oldum şöyle söyleyeyim ,b18 zin üstüne oem b16 üst kapak ,81 lik vtec piston arp saplamalar kol ve üst olmak üzre ıtr yağ ve su ponpaları golden eagel conta ve kit stage4 baskı balata y1 şanzıman oem gaz kelebeği ,oem b16 manifold cold intake ,s300 p30, işte falan filandan sonra ve özdin arkadaşımın ayarlarından sonra arabanın daynoda verdiği 190 beygrdi ,ki gecekten cok temiz ve hemen hemen sıfır malzemelerle pırıl pırıl bir ls vtec oldu ki arabamın resimlerini sitede görömeyen kalmamıştır ,bilenler bilir
şimdi bu 190 aldım ya ben dayanamadım gittim skunk2 pro1 egzanterik emme manifoltu gaz kelebeği yay şapka ,ayarlı kasnak sıfır aldım taktık ve ayarlara cıktık farkı hemen ördük enjektörler yetiştiremedi benzini cem kardeşimden inşallah faydası olur aem regulatör aldık cumartesi takıcaz iş görürse kalıcak görmezse enjektörde alıcaz ve özdile tahminimiz en az 220 diyoruz bu son setup lardan sonra üsüde olabilir altıda bunuda yakında anlarız ama ilk setup bın 190 verdiğini tehit eder amaclı yazdım umarım acıklyıcı olmuştur saygılar![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
bende aynı şeyleri söylüyorum B20 dediğin makinadan o güçler çıkıyor pistonlarımız 84mm olsa belki bizden de çıkar o değerler. birde SAKIN KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN. istanbula gözümüzle daynoya çıkarttığımız araba mesela 450 hp çıkıyor.aynı setup aynı benzin aynı methanol araba adanaya geliyor 390 HP çıkıyor. Ben ne dyno sahiplerine nede kimseye laf söylemiyorum SAKIN HA SAKIN yanlış yere çekilmesin.
Biraz gerçekci olmakta fayda var bu oem egzantriklerle 8300 civarı dönecez.VTİ şanzumanı-stage5 egzantrik de var araba.şanzuman eskiye nazaran dahada kısaldığı için güzel güçler çıkacaktır.
Dip not daha önce çıkarttığımız 186 hp dyno Orjinal integra uzun şanzumanı ile çıkarılmıştır.şimdi şanzumanımızda kısaldı ben 200 civarı +/- 10 hp düşünüyorum.Bakalım neler olacak.
Atmosferik arabada Methanol kullanıldığında Duruma göre +5 den avansı başlatabiliyorsun.Birazda hava aşartlarına bağlı işte bildiğin gibi.Havalar soğuksa araba güzel hava alıyorsa +6 / +7 yazarsın mevcut avansa. +5 avansında verebileceği gücü tatmin edecektir.benzin hattında henüz değişiklikl yapmadık.Sanırım bizede regülatör lazım olacak.
Adana çok sıcak ve rutubetli olduğu için filtre sisteminde bir iyileştirme yapmamız lazım.RAM Air tarzı yada V2 tarzı nasıl bişe kullanacaz bilmiyorum ama filtre sistemine çözüm şart.
Egzoz sistemimizde 2,5" Hytech / sonrasında 63mm orta susturucu ve düz boru sonunda 63mm HKS hi power var. elimizdeki malzemeleri imkanlar doğrultusunda kaliteli bilinçli aldık.Sağolsun Sami abide çok yardımcı oluyor.inş 2-3 haftaya rodaj biter de gazlamaya başlarız.
Makat o gaz kelebeğini değiştirin![]()
Makat kelebeği büyütün diyorum su vtec te yaptınız gibi![]()
Tamam aracın kelebeği soktum seni bekliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)