H vti ciddi guzel yuruyor bizzat goruldu :) Kardesim Allah kaza bela vermesin hala degistiremedik teli :( degistirir degistirmez tekrar rahatsiz edicem :D
Printable View
H vti ciddi guzel yuruyor bizzat goruldu :) Kardesim Allah kaza bela vermesin hala degistiremedik teli :( degistirir degistirmez tekrar rahatsiz edicem :D
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Maşallah 2 aracada... haş sadece filitre ile böyle gidiyorsa çok iyi cidden:icon_tup:
O videolarda pek bşey belli olmuyo arkadaşlar......
Sahin Gencoglu | Facebook
RIP ı yollarda giderken görmeyi bile özlemişim.. her iki aracada maşallah..
Sizin videolarda denemeler tam tamıyla olmamış asıl video bizde hatta orda sende cekiyosun ama nedense onu koymamısın ;)
Birde bunu izleyin tıklayınca hata veriyo ama face acınca acılıyor..
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150422914684895
hata verıo vıdeo yok kı ayrıca olsa bıle vıdeo sıkıntı deıl headers sız arabamız orj. eksozuyla o kadar ust devırde denememıze rahmen sonuc meydanda vıdeolar ortada neden erken bırakıorsunuz.
Ahmet neyi ima etmeye calisiyosn senin telefonunda video dolu buraya hicbsey belli olmayan videolari koyuyosn gecen gunde bnm araba laf soyledin seni roll den once uyardim sesin ckmadi bnm birsuru denemelerim vR hicbirini koymuyorum biln bilir bnm nasl vti kullandigimi seni son kez uyariyorum.
uyarmanı gerektırcek bsey yokkı abı dıorum sana koyabılırsın vıdeoları kımsenın vıdeo koymana ıtırazı koy ızleyelım cektıklerımız bunlar senn cektıklerınde 10 boy onumuzde olcak halın yok.
RIP ın önünde vti yurumedi daha bilen biliyo reklam yapmiyorum
Bn burda senin gbi ve bu konuyla alakli son
Mesajim
senn bu yazdıgına yazıcak bsey bulamıorum neyse ole herkezın arabası kendıne guzel allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın tekrar soluorum cok saol bızle denedın ıcın kımseye bsey kantlama derdımız yok. rıp ın nasıl yurudu benı ılgılendırmıo bız kendı aracımızı gormus olduk allaha cok skur cook cook ıyı yurudu gerısının hıc bır onemı yok
bağajındaki ağırlıklara rahmen Rıp vtec'e maşş.llh kanka özellikle üst devirler . çok canlı...
siz bu videoları koymuşsunuzda güzel kardeşim şahin kendindeki videolarını koyunca buraya ne olcak yanlış yapıyosunuz piyasayapmaya çalışıyosanıuz ancak kendi piyasanızızı düşürüsünüz sizin aracınızın rıpla yürüyeceğini aklınız kesiyomu hiç .sizin yaptığınız arabacılık camiasında tavsvibetdilmeyen hareketlerdir geçildiğiniz videolarıdakoyun eyvallah diyelim millete ona göre yorum yapsın
valla kımın soledıgı ınanın umrumuzda deıl ısteyen ıstedıgı seye ınanabılr bagajı dolu olabılır benım umrumda deıl bız gorduk aracımızı sızlerlede paylastık yorum konusuunda herkez serbest
karşı tarafta koysun madem videoları görelim neyin ne olduğunu merak ettim açıkçası ..