ıbızanın vtı la yanyana gtmesı normalde 206 nında o kadar gıtmesı garıp:D
vtıda sıkıntı yok bence 206 ıyı açılmış :)
Printable View
ıbızanın vtı la yanyana gtmesı normalde 206 nında o kadar gıtmesı garıp:D
vtıda sıkıntı yok bence 206 ıyı açılmış :)
maşallah panpa gti ciğerli ;)
araçlara maşallah, UG 206 gerçekten temiz ve bakımlı gitmesi gerektiği gibi gitmiş
araclara masallah.
man Power 206 gti diyorum :D...
206'nın kondüsyonu yerinde maşallah...
Tüm araçlarada ayrı ayrı maşallah güzel denemeler olmuş =)
araclara maşallah 206 başarılı gercekten.
herkese teşekkürler arkadaşlar fikirlerini belirten arkadaşlara sözüm yok herkes herşey hakkında yorum yapabilr tabi.kırgınlık kavga dövüş olsn istemiyorm sadece bir iki şey söyleyip daha bişi yazmıcam:)
her denemeye acaba diyerek gidiyorum zaten stock araç ne kdr gider ne olur diye ama utandırmıyor beni saolsun:)her araca bakımsız bakıma ihtiyacı var denirde bu vti a denmez bence ki bu speclerdeki pd130 da gitmesi gerektiği gibi gidiyor sanıyorum?
206 stok değil diyenlere ayrıca teşekkürler egomu tatmin ediyorlar dolu araç gibi gidiyormuş:)
daha öncede çok kez dedim araçda filtre sistemi bile orjinal tertibat 2metre uzatma hortumu falan:) ama artık güzel bi cai yi haketti karaböcek sanırım:) .cahitin yanında açtık kaputu baktılar.tekrar diyorm isteyen bakar korkum endişem yok.chip vardır diyende gelsn dip gaz yapsn 6500de kesici vs vs daha fazla açıklamaya gerek yok gideri bu işte ne diyim..:)
herkese iyi forumlar:)
yürüyen 206 gti az bulunur sanırım 2 tane var. oda abi kardeşte :D
Maşallah araclara 206 gti bu sekılde olması takdire şayan.
Cahit yazılım istedigin gibi oldu sanırım senın kesene yapanın ellerine saglık..
Tüm araçlara, özellikle 206'ya maşallah.
Aslında bakımlı, temiz bir 206 Gti'ın normal gidişi bu şekildedir, araç zaten hafif, bir de düşük devirde güzel tork üreten bir araç, gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
cruel@ cip olunca illa fazla devir dönmek mi gerekir?
neyse maşallah aracına.
öyle kaput acıp bakmayla da olmaz o işler :)
başka vti bi denen meli bariz ortada vti de bi sıkıntı var maşallah araçlara