|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3.0d
|
Hadi artık, karşılaştırma topiğindeki gereksiz tartışma sona ersin. Çok güzel gece oldu, hatırlamakta fayda var güzel kardeşlerim. Gazlamalar iyiydi. Araçlara gelince, Batu WRX çok hızlanmış, diğer araçlara göre gücü çok fazlaydı. Edo Evo IX her zaman gittiği gibiydi, hızlı ve eğlenceli. Cvk Sti, benim en çok beğendiğim araçtı. Hüsonun yeni setup ı ile ilk defa gazlamasına rağmen, brake-boost u düzgün yaptığında çok çok tatminkar gitti. Araca alıştığı anda sürekli hızlı gidecektir.
(gündüz gazlama olsun, goprolar geceleri berbat) Bunlarda bonus. 200 e kadar iyi Batu, ama sonrası biraz daha güce ihtiyacı var. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M3
|
helal batu maşaalllah
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M3
|
mehmetabi seni tebrik etmeme gerek yok heralde :-)
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
ne güzel denemeler olmuş maşallah bu arada araçların specleri öğrenirsek çok güzel olur
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
masallah tüm araçlara
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
maşallah tüm araçlara...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Harikaa maşallah araçlara
keşke hepsi araç içi olsaymış dedim ama atmosfer ayrı oluyor
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
maşallah
![]() süpersiniz çaf çuflar , patlamalar ....harika araçlar , kazasız belasız ... yalnız ,o WRX'e ayrı tebrikler
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
cok keyifli videolar olmuş. batunun wrx cok hızlı maşallah. edonun alevler de mest ediyor. herkesin ayaklarına saglık bu tarz bir rolling izlemek her zaman nasip olmuyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: AMG
|
Tüm araçlara benden birer nazar boncuğu.
Maşallah. Ulen Batu! sana ayrıca Tebrikler. inat ettin, bolton setupla yürüttün ej205'i.. harbi helal olsun. methanol'ün çalışmadığını 2 saat sonra fark etmiş olmana kaç puan?
Son Düzenleyen Renç; 15-12-2011 03:13. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: nsx turbo
|
wrx harika gidiyor mşallah
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 08 berlina black s2000
|
gerçekten çok zevkli bir geceydi,aracım dün akşam bitti ve hemen 18g'li setup'ım ile ilk rollingimi yaptım,brake boost denen meret uğraştırdı beni biraz
videolardan anlaşılır zaten tam yapamadım,hep geç kalıyorum ama yaptığımda aracımın farklı gittiğini anladım,biraz aracımın acemiliğide olsa çok eğlendim ![]() -cvk sti ilk brake-boost denemesi ve aracımı ilk kullanmama rağmen bana çok hızlı geldi -edonun araba gerçekten stock turboya göre çok hızlı maşallah -batunun wrx için sölenilecek tek şey var "maşallah sübanallah" aracın hızlı ve sağlıklı gelen herkesin ayağına,benzinine sağlık
__________________________________ seni unutmuycaz ALİDAN Son Düzenleyen hsyn_çvk; 15-12-2011 08:06. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: LEON FR stage 3 TFSİ :) | Chevrolet Captiva | Discovery2 | Kymco 500cc ATV :)
|
maşallahçok zevkli denemeler olmuş...
__________________________________ M.CAN EKER... ![]() PRoject01 Garage söylemiştim sana ![]() MCanEkerPhotography: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/MCanEkerPhotography |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
Massallah hepsine ayaginiza saglik
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Tüm kardeşlerime maaşallah.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Hepinizin eline emeğine sağlık çok güzel denemeler olmuş bütün araçlar güzel , batu wrx e ayrıca tebrikler sanırım bu üçlünün galibi ankettede oyumu bu yönde kullanmıştım.
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MUGEN ACURA RSX_black linea
|
cok guzel denemeler olmus gercekten butun araclara masallah
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
batunun aracı severek ızledıgım bı arac, masallah hızlı
bütün araclar kendı speclerınde hızlı masallah allah agız tadınızı bozmasın. edo turbonun XL olanından taksana aracına artık
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yokki
|
batu masallah
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:00 ::::

ama yaptığımda aracımın farklı gittiğini anladım,biraz aracımın acemiliğide olsa çok eğlendim