|
|
#1 | |||
![]() |
Dun hem Hakan abı ıle tanısmıs oldum hemde hızlılara yetısemecegımız ıcın kendı kendımıze denedık..
Golf orjınal İbizada koltuklar sokukken farkedıyormus gecıyorum..Esıt oldugumuzda Fırtına Hakan benı gecıyor ![]() Spec: Golf:Yazılım+downpıpe Ibıza:Yazılım+ıntercooler Vıdeolar 2 ye 2 olarak denendı..Gzl ve zevklıydı 2 aracada masallah tunelsız denemelerde aynı gıdıcez sanırım cunku bır gecen bırdaha gecılmıyor ![]() Videoda dons yolunda kesın gecerım fılan demısım ama fırtına Hakan ızın vermedı baya yakın gıttık Ceco uyardıda yanımda oldugunu fark ettım ![]() İbiza cekımlerıdır daha vıdeo vardı ama dagı tası gosterıyor,golfte vıdeoları koyacak.. http://www.youtube.com/watch?v=_-q6g..._order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=tlWM_..._order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=8LGJ8..._order&list=UL __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 16-12-2011 12:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Maşallah uzaktan pek duman sezemedim bu arada
Son Düzenleyen BaTu-Rc; 16-12-2011 12:51. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: dumanlı dumanlı
|
maşallah araçlara çok fark sezemedim fırtına da koysun bakalım onda fark varmı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Dynosu 211 hp olan araçla 166 hp olan araç nasıl bu kadar denkler acaba
maşallah araçlara.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: GTİ
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
bende golfün için denenen tüm çekimler var akşam eklerim eve gidince sanırım seatta arka tarafta komple sökük??
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Edit: Konu ozetıne yazdım ztn.. "Golf orjınal İbizada koltuklar sokukken farkedıyormus gecıyorum..Esıt oldugumuzda Fırtına Hakan benı gecıyor"
Konunu en basında koltukların sokuk oldugunu yazdım,Hakan abı ve Mamı abıyede soyledım.. Gecmek gecılmek onemlı degıl downpıpeden snr tekrar denıycez ztn selcukda vıdeoları eklesın uzunda gecıyorlar.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 16-12-2011 15:09. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2002 Tuned K20a2,2004 Full Original k20a2
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Cahit'ciğim ayağına sağlık nazar değmesin aracının MAAŞALLAH'ı var kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
cumlemıze abı sgl ıyı dıleklerın ıcın.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC
|
araclara maşallah
__________________________________ NOT STOCK 206 RC![]() 34EV4212 Powered by Ahm Performance PPR Motorsport Engineering For Performance Powered by PPRMotorsport...EV rc.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
abi arada bi yazılım guncellenme durumu varda tam anlayamadım yazıanlardan bence daha fazla hp? neden dersen cahit 166 yi sadece ıntercoler sonrası yazmıstı snrasında tekrar düzeltme yapıldığı yazıldı. Cahit sert cıkmana gerek yok bence bilmem farkındamısın ama arada 50 hp var sence sadece koltukla bu fark kapanırmı? tabi araban biraz hafif ona lafım yokta. birde yazan kişide ibizacı ve bilgili konuda |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: JETTA
|
araçlara maşallah.
cahit senin son dynon nedir? araç sökük değilken kaç kilo? yürüdügün jantlar 17 mi? dün haber etseydn buluşurduk. kemal filan hepimiz hazırdık.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
cahitin araba şuan 166hp sanırım değil
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
sert cıktıgım yok batu yukarda yazdım ben neyın ne oldugunu ıntercooler oncesı olctum 166 bg 432 tork verdı.. Carbon clean yaptırdım deponun bıtmesını beklıyorum suan 1,7 1,8 arasını bırsey basıyorum bunları ztn konustuk yazılım tam guncel degıl ama harıtaya bakıldı hafta ıcı tam guncellenıcek dyno ıle eklıycem ztn.. Koltuklardan cok fark edıyor nerden baksan 40 kg var.. suan 175-180 cıvarıyımdır tahmınen.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 16-12-2011 15:30. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
yarın yağmur gözükmüyor cahit rövanş maçına gel bu tarafa bir aksilik olmazsa bende gelirim iki araç daha eşit gibi kilo olarak bende sadece yazılım var ama sorun değil
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]() |
son dynom yok henuz, 30-40 fark eder abı 17 janlar yuruyorum.. yok abı degıl son olcemedım ama harıtaya bakıldı ama carbon clean var depoda bıtmesını beklıyorum oznm harıta degısıcek..
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 16-12-2011 15:34. |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Cahit'in dün akşam söylediğini aynen söylüyorum arkadaşlar:
Abi intercooler'ı taktıktan son Mehmet Gazihan'a uğradım haritama bi göz attı dedi. Mantık olarak düşünüldüğünde Mehmet Gazihan haritaya bakıpta güncelleme yapmadan Cahit'i görderme olasılığı % kaçtır acaba... |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Bu ısler cok entresanmıs abı ogrenıcezz ama pek bana gore degıl gıbı ugradıgımda once bır olcum alayımda abı ıcımız rahatlasın ![]()
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |