ben daha cok bı ısmaıl cam havası gordum :)
Printable View
ben daha cok bı ısmaıl cam havası gordum :)
walla s3 alasım geldı :)
Onu bunu birakinda kimse farketmemis adam 0-400 deniyor ne kemer var ne roll bar var ne kask var sanki bakkala ekmek almaya gidiyo :D
gaza geldim bana acil büyük turbo bulun arabayı modluyorum :)
Mükemmelden de öte Maşallah
Üzerindeki 6 silindir motor nedir bilen var mı peki?
adam vites atarken nefes dahi almamış
''usta sen neler yaptın yaa '' derler adama :D
Fake reiz :D
benimde böle bir şanzmanım olsa bende bu şekilde vites atabilirim ancak arabanın hakkını vermek lazım :)
hayatımda gadar reşo dan daha hızlı vites atan ilk defa göruyorum,arabada tek kelime ile harika gidiyor.
Harikulade :)
Dehşet derecesinde
oovvv adam acımıyor vites atarken... makina bile farkına varmıyordur vites geçtiğinin yemin ediyorum...
-Hocam tek vitesde 0-400 bitirdik bende anlamadım...:S
:D
vites çekişleri bizim Tunayı hatırlattı bana :)
Mami abiden az yavas :)
Ya bu arabanın 0-100 km hızlanması nedir? Kaç sn. acep, baktım kronometre filan tuttum da pek aklıma yatmadı :D
O nedir yahu öyle! Tamam araba süper, vites geçişleri muazzam!
Da o nasıl bir 0-100dür bir tek ona takıldım :D
.9heyt masallah
hayvan terlı bellı...muazaam yapımıslar...adamı arabasından sogutur bunlar
araba çok çok iyi, adam iyi :)
Helal olsun ...
Tek el kullanması da ayrı bi olay :D
o araba bende olacak varya vıteslerı debrıyajsız atarım ...
Adam bence sağ kolunu amelyat ile söktürüp yada aldırıp herneyse (kol iptali 5 hp) yerine DSG mekatroniği koymuş. Ötesi yok bu ne a.q. :D
şaka bir yana iyi vites atıyor ama mami makinen in vites atışını izlemeden yorum yapılmaması gerekir elin yunanına maşallah çekeceğimize ustamızı izleyelim
mami - Car Videos on StreetFire
herifi çok fazla abartmışsınız be bu işi yapan herkes kadar vites atıyor işte ahım şahım bişi değil yani cidden bi hilminin mami abinin falan eline su dökemez
aynı ben a.çakimm :D
Komşu ülke havasından suyundan etkileniyor ne de olsa :D
Bu akşam yunandaki kuzenlerle konuşuyordum bu araba için ama bana kavala taraflarında daha iddialı olarak alfa yapıldığını falan söylediler birde ocakta yarışlar başlıyormuş iskeçe de daha neler çıkıcak bakalım bu yıl...