yorumlar arkadasa degil zaten arabayi yapan ustaya bol bol kulaklari cinlamistir
Printable View
Maşallah forester'a ve fakat m3'e yapılanlar beygir öldürmüş bence ; 400hp-321hp= 79hp ise 321hp-79hp= 242hp ancak bu hp'lerde bir m3 ile gidebilir forester,derim.:D:D:D
subaru kaka kötü araba m3 nere subaru nere anca type r bas eder m3 le
Yorumlarımız yanlış anlaşılıyor sanırım.subaru kötü araba demedik,aksine subaru belkide dunyanın en iyi dört ceketlerinden, hala aklimdadir ileride dönüş olabilir fakat arkadaşların iddia ettikleri yada onlara aksettirlen 420 hp denilen m3,dedikleri gibi ise 0.9 basan vf35 li sanırım otomatik olan foresterin gecebilicegine inanmiyorum.
Kullanmadığım bilmediğim bir araba deil subaru,benim sattığım aracımda 1.5 bar basan 18g li idi..konusu gecen gc8 den daha muhtemelen daha hızlı olan biir araç vardı.
Şahsi fikrimdir m3 100 den sonra bu setuplarda bir subaruyu geçmesi lazım.
forester bildiğim kadarı ile lpg li
yok abi etsenizde mühim değil en nihayetinde metal yıgınlarından bahs edıyoruz sadece subaru esasın da sanıldıgı kadar az gıden bır araba degıl 96 gc8 orjnal turbosu 1.3 basarken m3 lerle cok farklı sonuclar oluyordu mz3 le flnda
420 hp tabıkı cok komık olur m3 de atmosferık 420 hp yapmak ne derece mumkundur bılemıyorum. Tabı bu speclerde 92 m3 le komık olur ama forestereda yabana atmamak lazım bende yanlıs anlamısım bıraz
yok est m3 ün 420 hp olmadıgını işi bilen anlar zaten sadece ben gecemese bıle basedebılecegını dusunuyorum bende 2 yada 3 m3 le denemıstım stock 96 gc8 turbosuyla 1.3 basarken fark cok oluyordu tabı m3 var m3 var bide subaru var subaru var ama yigit kardesımızın araba kadran vıdeolarından hatırladıgım kadarıyla baya ıyı gıdıyoru 180 den sonra gecer bence m3
o m3 cu keske izmirde olsaydida ben onun bi 420 hp sini olcseydim
Araç sahibinden ilanındaki araçmı acaba 420hp 4 kapı?
Yalnız öyle saçma sorular sormayın nasıl 420hp diye koptum :):)
BMW M Serisi M3 1995 Model 40.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65645889
ben denemeden önce adam bana dese ki üst kapak E46 dan alınma 420 hp adama o zaman sen bize ne kaldırıosun attığın mermiye yazık git hava üssündeki F16lara sapla derim.
PROFOSYENEL KULLANIM GEREKMEKTEDİR 420HP 390NM TORK msllah =)))))
ayrıca bu subaru yiğitin aracı ise LPG'Lİ :))
420hp bi m3 lpg'li subaruyu ki bide forester bu kadar geçtiyse zaten arac harbiden beygirli