selçuk E6 videosu yok mu EK648 ile filan.. :)
Printable View
Bu arkadaşların hepsini mahmut'un arabasına bindirip paralı egitim vermek lazım :) :D
Mahmut abimize selamlar saygılar.:icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule
onlar kötü çocuklar biz hayatta böyle şeyler yapmayız :ofk: gibi takılanları istiyorum :D:D:D:D
ahahahaha
Dacia Jip Ufaktan Frene Dokunmasaymış Video Daha Ünlü Olurdu :D
aracına bindiğim, yolda gördüğüm birkaç kişiyi söyliyim
GLA80 Hayri, Badboy Tolga, Stp selçuk, Djhellfires onurcan ve sevgili Dr. Oz :D bir video çekilse 1 milyon kişi izlemezse bende bişi demiyorum :D
ben de makas yapıyorum. ama bir sorun neden yapıyorum. :)
makas'ı bu videodamı izlicektik
ben birşey görmedim
aynen kardesım katılıyorum :)
gençler suanda hızlı ve öfkeli...zaman herseyın ilacı illaki akıllanmaları gerektiklerini anlayacakları birşey olucaktır.
badboy & stp & Oz' :) badboy tolga efsanedir adam anlatırken bile yasıyorsun o anı :D
haber izledikce mobese görüntülerini gördükce şerit değiştirirken bile tırsıyorm. yollarda bu kadar acemi adam varken ve yollarda daralmsken artık makas atmakda 2 katı riskli...
bende sağlam makascı olarak gks goksel abi yi bilirim adam harbi iyidi :D
yavuz abinin yazdıklarınıda göremesemde bayağa duymuslugum var :D
zamanında pek severdim bu işleri de sonunda bi baktım lan ışıklarda geçtiğim arabalar hep yanımda durup tip tip bakıyolar.. vay arkadaş bu işin hiç bi karı yok demek dedim :S o zamanki cesaretim de yok hakkaten artık..
bi de milleti frene bastıran adama makasçı demem ben..
ozun passatlı bi videosunu izledik stpyide duymustuk :D
Bu böyle olmaz, kimlerde ne makas videoları var gün ışığına çıkmamış, bırakın sosyal mesaj vermeyide paylaşın :)
Emre makas attıktan sonra gitmeye devam et 50ye sabitleyip :D Bigun dayak yıcen cok gulcem ıste o zmn :D HAHAHA kekoyaa adam trafıgı altust edıyo sonra kopruyu gecerken manzara ızleyerek gecıyo en sagdan aauhauhauh :hehe::hehe::hehe:
bu bişey değilde. bi passat vardı. başka araba oynaşıyordu sonra bi anlık gözüküp uzayıp gidiyordu. sanırım bu siteden birisiymiş. o videoyu hatırlayan varmı?.
Yanlış hatırlamıyorsam Özgün abinin videosuydu bu :D Makas denilince bunu açıyorum 160+ makaslar falan Arka Fonda Blade müziği :D
bu değilde beyaz passatlıyı bulun ya :D aradım aradım bulamadım.
Bumudur Passat olan ? Buysa sonradan özgün abinin olmadığını söylemişlerdi ama Passatlı olarak birtek bunu biliyorum :D
Yılan tıs tıs tıs :D
aynen budur :D yılan gibi önce sakin sakin sonra koyup gidiyor 4 4 lük :D
Madem açıldı bi konu devamı gelsin o halde :D sosyal mesaj olmasın ama :)
207 sonunu fena bağlamış yaa...
Vti'nın ses fena
Arşivler çıkıcak piyasaya :D
fuat döktürüyor maşallah :) 207 sonlarda trafiğe tecavüz modunda:) Eskiler geldi aklıma TB 2002 Makas şovları :)
Kuduruklar :) hepsi iyi insanlardır, bu olay oluyor işte bazen engelleyemiyorsun.
Eskilerden bilenler bilir Patlak Kenan diyim zaten kimin olduğunu anlarlar ismin nerden ne sebepten geldiğini :hehe: Stp Selçuk abininde baya iyi olduğunu biliyorum bi kaç kişi daha var bildiğim ama videolarını bulabilmem biraz zor :D
bu arada bi OZ SUS veya STP değiller tabiki veya team tazmania zamanlarındaki gibi değil videolar :) o zaman yolda vardı ayrıca,
bence aman aman cok iyi bir makas yok ortada günlük canım sıkıldıgında trafikte yaptıgım şeyler bende mi bir camera bulundursam araçta :)
bide tiki memo vardı:D:D
Patlak kenan araba kullanmayı biliyormuymuş ;) abeeeeeiiiii ben patladım merterde hala sesi kulağımda hahaha lan the_devilşimdi yaptığın arabayla gazla bakayım hehe,
faruk bi akşam çoook uzun seneler önce seni bırakırken polo vardı gardaş gelin garajdan araba çıkartacağım demişti hatırlıyormusun ikitelli zamanlarıydı sanırım
Bizim Ef Driver ' fena makas atar :D aman diyim kamera felan kurulsa çok bilenen olur
Ekerayda iyidir ama onda bi kusur var ölümüne gidiyor o manyak