Bala şeye vurmuyor yetenek olsa o pickup a girmekten kıl payı kurtulmazdı da bu kadar videosunu çekebiliyorsa ya kafası bi milyon ya zaten intihar etmeye çalışıyor
Bala şeye vurmuyor yetenek olsa o pickup a girmekten kıl payı kurtulmazdı da bu kadar videosunu çekebiliyorsa ya kafası bi milyon ya zaten intihar etmeye çalışıyor
arkadaşlar yol ıslak demiş yav kuru asfalta 260 la aniden kontra verip yanlamaya başlayanlar var yahu ona ne diceksinizadamlar fizik kurallarına aykırı . bence bunlar bişeyin kafasını yaşamıyo bunların beyin mavi ekran error yazısıyla birlikte perte çıkmış kaybetcekleri bişeyleri yok+olarak mahrumiyet bölgesindeki sıkıntı onları bu hale getiriyo. para var ama harcayamıyorlar kafalarına göre. arkadaşım libyada çalışıyodu bi ara
![]()
Yorumlara baktımda birtek benim dediğime yakın senin dediğin ondan üstüme alındım
Ben yollar ıslak demedim kaygan dedim, oranın ikliminden dolayı öyle yollar tutmuyor yani,buzda nasıl takla atmazsın öyle bişi diyelim.
Tabi çok yanlayıp kuma girincede taklayı sayamıyorsun![]()
olabilir hocam ben sana itafen demedim yav ortaya attım. hani soranlar olmuş ya. bu adamların sağlam lastikle yaptığına inanıyonuzmu? eminim full kabaktır. ha bide sıcaktan dolayı mutlaka erime yapıyodur asfalt orası ayrı konu. yani illa ıslak olmasına gerek yok. asfalt müsait ,lastikler kabak,süren manyak,camdan sarkan piskopat = arabian drift işte
![]()
aveo üreticileri bile bu arabanın böyle şeyler yapabileceğini düşünmemişlerdir..
adam harbi rahatsız yalnız trafikte böyle giden hiç görmedim..
Asıl sancı uyandığında..
bu adamlar hayatı yanlış anlamış ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bakın Bir İnsan Birşey İçmeden Bunları Yapamaz. Yapıyorsada İnsan Değil![]()
kıskanmayın adamları beyler
varsa aynısını yapabilecek babayiğit çıksın yola![]()
yola acaba plaj kumu mu serpiyorlar? araba yolda rahat kaysın diye![]()
http://www.youtube.com/watch?v=98jbhPLyeCA
böle kazalarıda var sinek gibi yapışıyorlar yere sonra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)