Maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler.k20 güzel yürüyor bilal abi severek izliyoruz![]()
Maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler.k20 güzel yürüyor bilal abi severek izliyoruz![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Yoh amuaa - YouTube hauhauah![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Emeği geçenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş. Gecenin çok kısa bir kısmına videolarla şahit olmak bile çok keyifliydi.
Gecenin sonunda ki talihsiz olaya dahil olan arkadaşlara geçmiş olsun.
Gecenin yıldızı tabiki B.Aktepe EKK20.
Ancak bütün araçlara maşallah, kazasız belasız yürürler inşallah.
bu arada tüm araçlara maşallah
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
maşallah bilal böyle güzel bi oyuncak kimsede yokuzun kmler hep keyifle gazla
ah deniz tampon demiri dedin dilime düştüngel yarın ek sökücez tüm parçaları tartma görme kasayı tartma b16 k20 arasındaki ağırlık farkından kg hesaplama şansın olur böylece yanlış anlaşılmazsın geyik yapmıyorum
ECUTECH İstanbul
yahu denızın dedıgını nıye bukadar büyütüyosunuz kötü bişey söylememiş ki adam sökülmüş mü sökülmüş çok büyük kg olmasada belirtmiş sadece ooo arabadan 200 kilo atmışlar dememişki erkut oda biliyo 3gramlık şey oldugunu ama 30kilo 1 boy oynatıyo biliyosun sende e videodaki m3 belki o tampon demiri koltugu ıvırı zıvırı olsa geçicektihe bide öyle düşün fanatik oluyoruz ince hesap yaparken kimse sormuyo m3 neden stock diye onada yapsın bi powermod carbonairbox falan ne günahı var standaart cıkıyo bütün yarışlara
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bilal abi muhtemelen ekran arkasindan gulumsuyordur.
Bu kadar tartisma yaraticak bir arac yapmak hos olsa gerek, ki onun fantezilerine kalsa daha neler yapar hepimiz cok iyi biliyoruz
Walla bizim kanimizda var fanatiklik, takim tutariz fanatik, araba aliriz fanatik oluruz.
Biraz objektif olmayi hic ogrenemicez gibi gozukuyor
Gecende internette dolasan bi alinti wardi, "Bir isi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir" cok doru demis kim demisse![]()
büyütmelerinin nedeni komple sökük teriminiden gördüğüm kadarıyla bi kere bu m3 ler de gördüğüm kadarıyla çok başarılı araçlar tabiki sökülse dediklerin takılsa süper gider kendim de yaptım gördüm bunu![]()
aslında airbox powermod egsoz inanılmaz pahalı şeyler de değil bunlar olsaydı geçerdiler yerine takılmış m3ler görmek daha iyi olurdu
bir erayın bu gidişe dur diyip hepsini m3lere takması yönlendirmesi lazım sayın carlos![]()
ECUTECH İstanbul
Cahilin önde gidenisin burda geçmek için hırs olayı olsaydı neler yapılabileceğini herkes biliyor m3 de nasıl sökülür hızlanır en az senin kadar biliyor araç sahipleri, yorumlarında fanatiklik yapacağına civic o hacimde çok güzel yürümüş maşallah demen lazım.
Burda m3 ü ezmek değil durum civic'in swap işleminin vermiş olduğu değeri görüyoruz. Boşuna post atmak için yazma eray ayıp oluyor.
sevgili tayfun ben denize ytapılan ithamlara cevap olarak yazdım bilalin arabasına zaten öğ kaka diyen yok senın kafanın basmayan noktası bu bak yazıya başlarken ne yazmışım.... tabi senın kafa mermer alamıyo bazı şeyler olsun sende bizim kardeşimizsin dışlamicaz seni illa bigün sende akıllancan ve mpower ın büyüklüğünü kabul etcen vti la 5kilo hesabı yaptıgın günleri unutmican
Dr. Ecu
M power'a can kurban herzaman söylerim, ama senin gibi fanatik değiliz biz hakkı olan her otomobile saygıyla eğiliriz, Sende haklısın yıllardır hondalara kaldırdın kaldırdın sonra kötü ettiler seni şimdi içinden honda sevgisini dışarı çıkartamıyorsun bi engel var bi engel var içinde.
Seni dışlamıyor honda camiası bak VTI konusunda bile araban ilk sırada değerini bil.
Eray bilal bende 55 kg hafif
farzedelim ki arabayı bilal kullandı 30 kg sökmemiş olsa
benim kullandıgım halinden yine 25 kg hafif olucak dogrumu
al sana aynı hesab ne farketti ?
bizim onları çıkartmamızdaki neden buydu ogun bülentede söledim ben agırım birşey farketmiyor biz onu dengeledik dedim
sizinde anlamadıgınız nokta burası işte
her iki araçta orjinal kilosundaydı o gece tartışıcakm bir olay abartılcak bişi yok
ama denizin yazı yazışına bak iyi oku o neleri kastediyor ben iyi biliyorum aslında kendisi yapılan işide tebrik eder begenir ama attıgı ilk mesajda ben hiç öyle birşey görmedim ve buna kızdım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
herşeyin seebebi bu dimi tayfun silmicem bu videoyu sana sapladıgımı 7 cihan bilicek
well come to miamiii - Car Videos on StreetFire
Dr. Ecu
sen kendine bak olm sapladımmı sapladımbitek bu da değil clio rs lede saplamadımmı videosunu koydurma şimdi buraya paso saplamışım demek
![]()
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)