miniks Nickli Üyeden Alıntı
Bülent abi açıklama için teşekkürler
videoları izlediysen her denemede 5 bitirdigimi görüceksin
5 sonu 225 yapan bir araç kullandım bunu kadrana bakarak sölemiyorum ki zaten hiç kadrana bakmadım bile
6 ya aldıgım zaman tabiki bu civic için dezavanta bunu ordada söyledim daha üst suratlerde gelir gecersin ama bu 240 tan sonra olur diye düşünüyorum
son deneme de Murat abi de yazarsa sevinirim araya sıkıştırdı kendisini tam yanımdaydı sende arkamızdaydın ve murat abinin rüzgarında kaldın ordada aynen açıkladım sana arabada bir yavaşlama yoktu ama sen rüzgarı lehine cevirdin ve 200 den önce yaklaştın hatta
orda murat abi araya girmeseydi yolda çok müsait idi çok güzel bir deneme olucaktı
inşallah önümüzdeki günlerde bir deneme daha yaparız ama bu sefer kimsenin haberi olmucak sadece 2 araç 4 kişi kafi :)
senin aracın için zaten sadece kısa DIFF var yazdım farklı bişi söylemedim
Birde kendi deneyimlerim ile birşey belirtmek istiyorum Ê46 m3 tede 500 devir kesiciyi ileriye alıyoruz chiplerken hiç haritaları oynamasak bile arac 8 - 10 hp civarı güç alıyor ve bu aracı 2 boy kadar hızlandırıyor senin aracında da haritaları değiştirmeden + 300dd ile 1 2 boy arası hızlanma almış olman dogal ve 3.62 diff katkısı çok büyük bunun yanında
M3 ede kocaman Maşallah
1 elin parmagını gecmez Böyle Hızlı yürürü güzel 200 bin küsür KM de hiç kapagı bile açılmamış 321 M3