User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
217 sonuçtan 210 ile 217 arası

Konu: B.Aktepe EKK20 vs E36-E46 M3's

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pugracer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerine bir itirazım yok ama kendi deneyimlerinle benimkiler malesef pek örtüşmüyor,

Mesela:

Belki bilmiyorsundur ama arkadaşımda ve bende iki tane E36 M3 vardı. +300 devir yükletmeden önce ve sonra denediğimizde inan iki araç arasında hiç fark olmadı....hatta sonra birine egzos taktık...onda bile diğeriyle arasında hiç fark oluşmadı. Haritalarla hiç oynamadan max gücünü 7200 civarı veren bir araçtan 7500-7800 arası güç beklemek pek de mantıklı değil( hem de 8-10 )....E46 M3 farklı bir durum olabilir....ama onda da böyle bir güç olsa fabrika zaten kesiciyi daha ileri alır...10 beygir az değil....

Sonuçta biz önce ve sonra olmak üzere deneme yaptık.....7500'de de vites değiştirsen 7800'de de değiştirsen yanındaki standart araç ile hiç fark olmuyordu....denedik ve gördük. 3.62'nin araca etkisi sanıldığı kadar değil....çünkü daha önce denediğim beyaz E46 M3 ile yine yakın gidiyordum. Özellikle orta devirlerden (3000-4000) hızlanıldığı zaman avantajlı oluyor.

E36 M3 için fiyat/performans oranı en iyi ürün.

Bu noktadan sonra yapılabilecek tek şey weight reduction
    Abi seninle şöyle yazışmak ayak üstü sohbet etmek bile güzel cevabların için teşekkürler

E46 da bizzat yazılım yapıp denedigim için bahsettim ve aynı zamanda dyno da yaptık araca dedigim dogrudur hatta yazılımsız araç varsa deneyebiliriz chip makinası bende sadece devri ileri alayım denesin görsün

E36 da farklı olabilir

Hafifletme ile E36 lar muazzam oluyor kaan la konuşmussundur ilk aldıgı zaman M3 lere kaldıranlar için komple sökmüştüm aracı içinde tek koltuk ( oda 90 model civic koltugu ) kalmıştı

benim NA halim bile 160 170 e kadar kafa burun mücadele edebiliyordu sonrasını söylememe gerek bile yok

aynı şekilde Denizin M3 lede ankarada denemiştim oda hafifletilmişti

M3 ü sökersen de deneriz abi bizde öyle bir geçilme derdi yok

Yeterki aradaki samimiyet ve huzur ortamı bozulmasın
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kesıcının ılerı alınması ıle hızlanacagını dusunuyorum, 321 gucunu 7400de verıyor 7600 kesıcı ve son devre kadar guc dusmuyor dynolardan gordugum, guc artmasa bıle bır sonrakı vıtesı yukarda yakayacagı ıcın arac hızlanacaktır, (yapılan modlarla belkı uste kayabılır guc devrı) 343tede benzer durum var..7900 max guc 8200 kesıcı..
    ctr s2k benzer devırlı makınelerdede benzer durum olur, guc artarak gıttıgı ıcın devır cevırmek avantajlı hale gelır.

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah zımba gibi olmuş

Pugracer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi seninle şöyle yazışmak ayak üstü sohbet etmek bile güzel cevabların için teşekkürler.

E46 da bizzat yazılım yapıp denedigim için bahsettim ve aynı zamanda dyno da yaptık araca dedigim dogrudur hatta yazılımsız araç varsa deneyebiliriz chip makinası bende sadece devri ileri alayım denesin görsün

E36 da farklı olabilir

Hafifletme ile E36 lar muazzam oluyor kaan la konuşmussundur ilk aldıgı zaman M3 lere kaldıranlar için komple sökmüştüm aracı içinde tek koltuk ( oda 90 model civic koltugu ) kalmıştı

benim NA halim bile 160 170 e kadar kafa burun mücadele edebiliyordu sonrasını söylememe gerek bile yok

aynı şekilde Denizin M3 lede ankarada denemiştim oda hafifletilmişti

M3 ü sökersen de deneriz abi bizde öyle bir geçilme derdi yok

Yeterki aradaki samimiyet ve huzur ortamı bozulmasın
    Ben teşekkür ederim ne demek....

Madem E46 M3 için yazılım yapıp denedin, o zaman beraber görelim. Yakın zaman sonra arkadaşımın E46 M3 Cabrio'sunu alma ihtimalim var. O zaman deneme amaçlı dediklerini uygular görmüş oluruz. Araç standart. Önce ölçer sonra kesiciyi çok az ileri alır bakarız durum ne olmuş....

E36'da en azından böyle olmadı.

Kaan'ın araç hafifletildiğinde bir kere yan yana rolling yapma fırsatım olmuştu....direk 2 boy açtı zaten...ama 200km/s sonrasında hafiflik çok şey fark etmiyor gibi geldi bana...

3.62'yi yapmak için diferansiyel elimizde olmasına rağmen aylarca bekledim.....uzun zamandır hafifletmek de istemiyor değilim ama herhalde üşengeçlik stepne, reflektör, kriko vs bile bagajda duruyor.

Huzur ortamını biz izin vermessek kimze bozamaz...hatta o kadar huzurluyumki...uykum geldi

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sız mavı m3 kullanan arkadasınız deılmı senın aracının MASALLAH I var boyle guzel gıdıyor bence

Pugracer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sız mavı m3 kullanan arkadasınız deılmı senın aracının MASALLAH I var boyle guzel gıdıyor bence
    Evet, estoril E36. Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah arçalara hepsi harika
    Dr.Ecu AntaLya

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah arçalara hepsi harika
    onur bırak bu ayakları simdi için gidiyo gıdıklama vakti geldi artık
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)