Bilal maşallah, EK falan anlamıyorum ama Honda çok hızlı gitmiş :D
Allah nazarlardan saklasın, çok beğenildi, çok tutuldu, bi git poposunu kaşı arabanın :D
Polisler için de geçmiş olsun herkese..
Printable View
Bilal maşallah, EK falan anlamıyorum ama Honda çok hızlı gitmiş :D
Allah nazarlardan saklasın, çok beğenildi, çok tutuldu, bi git poposunu kaşı arabanın :D
Polisler için de geçmiş olsun herkese..
Maşallah Süper. Jokeyde fena maşallah abiler :)
Abicim yapmayın şunu yaw. Benzincideki arabayı polis gelip bağlayamaz. Ataşehire de geliyorlar millet kuzu kuzu veriyor arabasınını. Benzinciler otoparklar pistler karayolları sorumluluğunda değil. Polis nasıl gelip senin evinin otoparkından ya da pistten araba çekip bağlayamıyorsa benzinciden de bağlayamaz. Ancak kapısında bekler sen çıkarsın bağlar. Bekliyorsa sende çağır bi çekici hiçbirşey yapamaz.
abi zaten araba pompadaydı yanlarına gıttıgımde kendımden emın gıttım tayın oluncada amırım yakayı ele verdık kısacası bnmkı sansızlık oldu benımkısı :D
Massallah abi gene bi k20 show olmus:)
Bağlananlara geçmiş olsun.. Daha önce çok şükür aracımı hiç bağlatmadım :D .. Ne için araçlarınız bağlanıyor? tahmini masrafınız ne tutuyor ?
bilal arabanın maşallahı var yine nevarsa k20de var :))
maşallah 41 kere keyifli denemeler izledik ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :)
K20 Gerçekten cok guzel yuruyor
deneyen tum araçlara maşallah
aracı yapanın tune edenın ustasının ve surenın ellerıne saglık :)
bılal abı masallah. bıldıgın gıbı yaptıgın her aracın takıpcsyım allah utandrmasın.
maşallah araçlara.bağlananlara geçmiş olsun
K Swap .. :) .. Kameraman arkadaşlara ; tesekkur ederiz.. Miniks :)
maşşallah maşşallah
warmı k20sini satmak isteyen :D
kamera açısını beğendım :D elınıze saglık zevklı olmus hepsıne kazasız belasız
bağlanan arkadaşlara geçmiş olsun
k 20 adaleti maşallah allah nazarlardan saklasın tünel falan dinlemiyo:D:icon_tup:
KRC_63
hahahaha süper olmuş bu video tebrik ederim. bu video gideceği yerlere iyi gitmiş..
acayip derecede neşelendim yani şu an :D
masallah bilal arac çok iiddalı her konuda.
hilmi sende elınden gelenı ardına komamıssın maşallah :)
Bu arabayıı böyle izlemek çok keyif verici. Milii piyango bana çıkıyor ve bu arabayı senden alıyorum hiç pazarlıksızz maşallahhhh :)
masallah masalah:)