Bilal maşallah, EK falan anlamıyorum ama Honda çok hızlı gitmiş
Allah nazarlardan saklasın, çok beğenildi, çok tutuldu, bi git poposunu kaşı arabanın
Polisler için de geçmiş olsun herkese..
Bilal maşallah, EK falan anlamıyorum ama Honda çok hızlı gitmiş
Allah nazarlardan saklasın, çok beğenildi, çok tutuldu, bi git poposunu kaşı arabanın
Polisler için de geçmiş olsun herkese..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Abicim yapmayın şunu yaw. Benzincideki arabayı polis gelip bağlayamaz. Ataşehire de geliyorlar millet kuzu kuzu veriyor arabasınını. Benzinciler otoparklar pistler karayolları sorumluluğunda değil. Polis nasıl gelip senin evinin otoparkından ya da pistten araba çekip bağlayamıyorsa benzinciden de bağlayamaz. Ancak kapısında bekler sen çıkarsın bağlar. Bekliyorsa sende çağır bi çekici hiçbirşey yapamaz.
IN BOOST WE TRUST
abi zaten araba pompadaydı yanlarına gıttıgımde kendımden emın gıttım tayın oluncada amırım yakayı ele verdık kısacası bnmkı sansızlık oldu benımkısı![]()
Bağlananlara geçmiş olsun.. Daha önce çok şükür aracımı hiç bağlatmadım.. Ne için araçlarınız bağlanıyor? tahmini masrafınız ne tutuyor ?
maşallah 41 kere keyifli denemeler izledik ayaklarınıza sağlık arkadaşlar![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
K20 Gerçekten cok guzel yuruyor
deneyen tum araçlara maşallah
aracı yapanın tune edenın ustasının ve surenın ellerıne saglık![]()
maşallah araçlara.bağlananlara geçmiş olsun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
kamera açısını beğendımelınıze saglık zevklı olmus hepsıne kazasız belasız
bağlanan arkadaşlara geçmiş olsun
hahahaha süper olmuş bu video tebrik ederim. bu video gideceği yerlere iyi gitmiş..
acayip derecede neşelendim yani şu an![]()
EcuTech
masallah bilal arac çok iiddalı her konuda.
hilmi sende elınden gelenı ardına komamıssın maşallah![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Bu arabayıı böyle izlemek çok keyif verici. Milii piyango bana çıkıyor ve bu arabayı senden alıyorum hiç pazarlıksızz maşallahhhh![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
masallah masalah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)