denediler. çok geçti msupra. arama yap bulursun :icon_wack
Printable View
o değilde, bu denemede ismail çam transporter a bi makas atmak zorunda kalmıstı 250 gibi bi hızda.. o videoyu bulamıyorum olan varmı cok efsane bi kontrolu vardı...
bende yeni sandım konuyu :D yeni mesajlarda görünce
Turbo hayabusa ile deneme oldumu hiç ? :soru:[/QUOTE]
bindokuzyüzcifsıfır Yıllarda bende iki turbolu hayabusa vardı, ben denedim ve geçemedim okadar tünel yaptım,basarken akıttım ama olmadı olmadı. Bir de hesap et iki turbo! dyno üzerinde 0-300 2,4 saniyeydi, paraşüt falan hak getire zor duruyordum çok heycanlı yıllardı ya 👍🏻 sonra baktım ki motorlar otomobilleri geçemiyor ve otomobilci olmaya karar verdim o gün bugündür elimden geldiğince otomobillere modif yapıyorum.
davanda başarılı olup ispat edersin inşallah motorların daha hızlı olduğunu 👍🏻👍🏻
Saygılar
Sanane......
turbo abi efsane ya hahahahahahha
turbo abı senın yaş kısmı dogrumu cıdden ? abı motor gecse nolacak araba gecse nolacak senın turbobusan varmı ? mesela benım hızlı arabam yok hıc şu gecmıs bu gecmısle ılgılenmıyorum vıdeoyu ızleyıp göz zevkımı tatmın edıyorum sonra sayfayı kapatıryorum. bence sende öle yap bı gun turbobusan veya zx falan s1000rr falan olursa cıkartırsın herkese saplarsın alkıslarız bosver abı ugrasma elalemın motoruyla arabasıyla
2015 in hortu olmuş :) yeni konu sandım gözlerim büyüdü bi an
@Turbo 1, istisnasiz her paylasiminizda motorlarin daha hizli olduguna getiriyosunuz konuyu, kimsede size motorlar yavas demiyo zaten, sunu da dusunun 200 kg lik bi motoru mu hizlandirmak daha kolay yoksa minimum 1,5 ton olan bi araci motor pesinden kosturmak mi? Zaten motorlar genetik olarak cok hizli makineler o yuzden bi aracin o seviyelere gelmesinin daha saygi duyulasi bi durum oldugunu dusunuyorum. Son olarak siz suan motor olarak ne kullaniyosunuz ve bu kadar saniyelerle hasir nesir bi insan olarak kendi motorunuza ait dbn verisi varsa gormeyi cok isterim...
Turbo hayabusa ile deneme oldumu hiç ?
sen git 8 sene önceki konuyu hortlat, abuk sabuk yorum yap sonra lafı ye otur. bıkmadınmı hemşerim sen yaa.
senin turbo raydır nerde yaa ne zaman deneyecez? turbo 1.5 arabamla bekliyorum turbo raydır..
Konuyu amacından saptırmayın.
Cevap verecek kişi varsa oda MSupra yı zamanında kullanan kişidir. Aracı için emek vermiş birşeyler yapmış turbosuz motorlar ile denemeler yapmış geçmiş kimsenin buna bişey dedigi yok. Konuda Turbo hayabusa ile deneme yapılacagı söylendigi gibi unutulup gitmiş. MSupra nin Turbo hayabusa ile gazlama videosu hiç bir yerde görmedim ?
Denemeler Turbo olmayan motorlar ile yapılmış ve MSupra geçmiş çoğunluğunu.
Konuyu amacından kimse saptırmasın.
Tekrar soruyorum: Turbo hayabusa ile MSupra gazladımı daha önce ? Gazladıysa sonuç nedir ?
Bilmeyenler gereksiz yere yorumlamasa iyi olur.
https://www.facebook.com/ismail.cam.161?fref=ts
Zamanında kullanan kişi tüm soruların cevapları onda.
ayrıca TB turboyken nerdeydiniz :hehe:
Turbo Turabide turbo var mı?
Sadece Turabi yazarsa sevinirim.
Tşk.
senin manta nooldu manta hahahhahahahhaha