Seven Hayabusa ile deneme oldu mu hiç?
Sadece deneyen kişi yazsın.
Tşk.
Rıdvan.
yanlız söz hakkı araç sahibinindir turbo1 dışında cevaplayan olmasın. (hani arabanın bütün resimlerine çapraz turbo1 yazıyodunya)
1 senin manta nooldu
2 turbo raydır nerde? neden denemiyoruz?
RACE WERKS
arkadaşlar tamam konu hortlama olmuş da turbo abiye fazla yükleniyorsunuz.
Msupra zamanında busayı geçtiğinde İstanbul dan bazı motorcu arkadaşlar bile gidip bizzat denemek istediler ama sonra vazgeçtiler![]()
Bütün forum toplanıp bazı arabaların motor gecebileceğini anlatıp ikna etsek,
Yinede kararından vazgeciremeyecez seni o zamanda twinturbo hayabusa diyeceksin yanlız sen demeden ben diyim
1300 cc makineye twin turbonun mantık dışı oldugunu fakat yinede senin mantıksızlıklarından daha mantıklı oldugunu tartışıyor olacagız, buna senin ne motordan ne arabadan nede turbo mantadan anlamadıgın kadar eminim
Yav koca forumu derde kedere koydun bırak artık peşimizi amk
Turbo busayla deneme olmadı
bence turbo busayla drag yapalım yane dersiniz ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Geçen hafta cuma günü sizin diğer videonuza yazmıştım hava güzel 600 lük ve binlik motorla anadolu yakasında denemek istiyorum diye 1000 liklere karşı bir iddaam yok diye de belirttigim halde kimse denemedi. Klavye başında atarlanmak daha kolay.
Testesteron yayan cok,bahar mevsimide degil,hadi hayirlisi...
Bende zamaninda denemek istemistim ama tamam dediklerim daha aramadi,isim var su gun deniyelim dediklerim,abi keske deneseydik bekliyoruz dedi.
arkadaş eskiden kayakçılar snowboardcu bizleri pistlere sokmamak için çırpınıolardı. Bizde şu motorcuları almasak foruma. Hepsi çok hızlı ama yola çıkanları yok.
IN BOOST WE TRUST
Abi forumda Hayabusa diye aratıp her konuya giriyor sanırsam. Yanlışlıkla detailing konusuna girse Hayabusa diğerlerinden daha hızlı parladı değil mi yazacak diye bekliyorum.
alakasız konularda bile motor lafını görünce artık aklıma bunu getirmeye calısıyorum
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ygT4bGJkerk
bi video da ben koyayım.
not : bence motosiklet en zevklisi, hiçbişeyi geçmesine gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)