Olur, bakarız ne ayardaymış![]()
![]()
o gün bulursanız kproda çağarın. bs ile denediler bide kpro ep3 ile ne oluyor görelim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Müsait olursa Enes gelir.. BA Type-R.. Hakkıyla giden, iyi bi kprolu EP3.. Onla yürüyen araba hızlıdır yeterince
Selçuk sen ortalığı kızıştırıyorsun.. Asıl sana ayır bacakları yapacaklar göreceksin![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Maşallah Utkucum Abinede selamlar
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
maşallah kardeşim abi kardeş eyvallah.
kanka araçlara maşşallah ayrıca sanada eline sağlık ya ne güzel bir video olmuş öyledragtimes info mu neydi youtubede onların hep böyle oluyordu yanılmıyorsam güzel valla kanka prf olmuş
İki aracada maşallah.
TeşekkürlerAslında senin daha çok ilgini çekecek şeyler de mevcut, bu konuda görünmüyor ama..
Poliüretan dogbone, salıncak burçları, viraj demir lastikleri, askı rotu burçları falan.. KW coilover ve h&r 22 mm arka sway barla destekledim..
Standarda göre epey rijit ve keyifli
Hahaha Şafak sağolsun güzel montajladı, aynen dediğin gibi, yurtdışı çekimleri gibi olduTeşekkür ettim
Teşekkürler.
if in doubt, flat out.
Utku güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
Enes en son Mehmetin SUS ile kafa burun gidiyordu BS SUS u 2 boy falan geçiyordu diye hatırlıorum. Yanlışta olabilir yanlışlık varsa kusura bakmayın.
Utku perşembe akşam çağırdı saolsun ama dün sabah erkenden günübirlik Milanoya gideceğim için bir de koyduğum Denso İridiumların tırnak ayarı cortladığı ve ayarını yapamadığımız için çıkamadım. Saolsun utku daha önce GT28 li bir A3 le benin araba bu diye sağlam bi şaka yapmıştı ne olduğumu şaşırmıştım. O akşam utkunun AD ile denediğimizde de 4 de ben açmaya başlıodum. Yazın ortasıydı bide cutout falan yoktu. Ayarda çok zengindeydi. Şimdi daha iyi yerlerde ama daha yazılımı bitiremedik. Kısa sürede halledicez inşallah.
IN BOOST WE TRUST
Sen nerdesin kayıp adam
Yanımda arkadaşım varken 4 sonuna doğru çıkıyordun evetArkadaşı sen alınca miyop durumu hatırlıyorum sanki
Gel de bakarız durumlara![]()
![]()
if in doubt, flat out.
Milanodaydım sabah gittim Akşam geldim. Bittim yollarda. 3 saat uçtum 300 km araba kullandım 2 saat uykuyla 3 saat geri uçtum 1.5 saat istanbul köprü trafiğinde araba kullandım akşamın 11 inde. Geberiorum.
Ulan arkadaşı ben alımca 2 boy öne geçiodun da bendeki tesisatı yola bırakacak durumumuz mu vardı. Zaten senden 50 kg ağırım normalde de lapacı.
IN BOOST WE TRUST
Geçmiş olsun, yat dinlen biraz, havalar da kötü zaten, müsait zamanda bakarız..
2 boydan kastın ne boyu anlamadım. Benim arabam 4.2 metre. 2*4.2=8.4m yapar. Farkın 8.4 metre ile uzaktan yakından alakası yoktu da, sen bu ara çok deneme yaptın, şaşırdın heralde![]()
Videosuz denemeyelim![]()
if in doubt, flat out.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)