Video isteriz beyler makarasına basmışınız işte onu geçin![]()
Sus oğlum, kaç gündür sataşıyorum piyasada yok adam, bulmuşuz tadını çıkaralım![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
sana saplamak farz oldu.söz acıtmiicaz.
IN BOOST WE TRUST
kardeşim tekrar izledim tekrar bi MAŞALLAH diyim dedim emeğine sağlık.
Masallah 2 araca , ukku sana ayrı masallah emegının karsılıgını almıssın. Ayrıca 14. sanıyedekı alevli sahne harıka olmus![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
aaaa abisi,ne saplamışmaşALLAH ikinizede
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Daha güzel alevler de varmış denemelerden sonra, kayıtta değillermiş.. İnşallah sonraki videolara![]()
Teşekkürler.
Benim derdim protifetrolü beleşe getirmek. Geçilen ısmarlasın demedik mi![]()
Sağol, 3. vites 80 85 gibi denedik, Cupra bir süre yarım boy 1 boy arası önde götürdü, 140 150 gibi yine geçmiştim, ama bu kadar farkla bitmedi..
Bizde her bireyin tuhaf hareketleri var biliyorsun. Abim pasif rollingci, baba Ari Vatanen zamanından kalma, gripte alayımıza gider, anne de bindiği arabayı dualarıyla geçirtmez![]()
Maşallah![]()
if in doubt, flat out.
cupra ayağını gaza tam basmamıştır![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Sağol, 3. vites 80 85 gibi denedik, Cupra bir süre yarım boy 1 boy arası önde götürdü, 140 150 gibi yine geçmiştim, ama bu kadar farkla bitmedi..
Tahmin ettım onun ıcın sordum, cupra ıcın 80 uygunda 85de yukarda kalıyo bıraz 70 75gıbı basılsa çok daha ıyı gıdıyo![]()
ukku bak kandırmışın bizi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Her kombinasyonu yapmaya çalıştık ama gidip farkın en çok olduklarını değil, mantıklı olanları koydum
3. vites 80 gibi basınca bi süre yanımda kaldı, sonra yine geçtim, tahminimce 3-4 boy farkla bitirdik. Benim 2. vitesim 112'de bitiyor, ona göre düşünürsek, 3. vites 80 a3 için epey alt oldu
Cupranın 3. vites 65-70 gibi bastığı da var, ben 2 deydim, onda muhit boyu oldu.
İki taraf için de en mantıklısı 2. vites 55-60 gibi olanlar ki videolar da onlar zaten
Huyum kurusun, abimi rezil etmek için yaptım.![]()
if in doubt, flat out.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)