arkadaşlar AK de UM de DD de çok güzel yürüyen piyasanın nadirlerinden maşşallh bütün araçlara dost hane çerçevesinde bitti kazasız belasız şükür maşşallh araçlara ama töbe bidaha CVK dan çekim yapmam hele okan kullanıyosa tövbe bismillah![]()
arkadaşlar AK de UM de DD de çok güzel yürüyen piyasanın nadirlerinden maşşallh bütün araçlara dost hane çerçevesinde bitti kazasız belasız şükür maşşallh araçlara ama töbe bidaha CVK dan çekim yapmam hele okan kullanıyosa tövbe bismillah![]()
Videolar için teşekkür ederim merak eden arkadaşlar burdan izleyebilirler sayfayı beğenmek şartı ile![]()
Okan sağolasın
Onur tekrardan ayagına saglık güzeldi denemeler,bir dahaki sefere aynı şekilde denemek kısmet olur inşallah.
Ceco akşam yanlış tesisatı sökmüşüm, polisler arıyor beni ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
puahahhah yaşar bey teyibe çıktıgınızı bilmiyodum
DD - AK - UM
walla hem cok yakısıklı hem cok ıyı gıden araclardı izlemekten büyük keyif aldım, EVET OYLAMAYA GEÇELİM , SERGEN - BEN HAYIR DİYORUM EHEHHEHEHEHH![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
hayatmda ilk defa bi roll videosu izlerken bu kadar güldüm ahahhahahahhaaoldurdu muhabet beni maşallah araçlara
videodakilerede maşallah allahda onları güldürsün
![]()
JoYTeaM
Ne adamsın ceco sen yaa![]()
Eyvallah cihan başkan
Sağolasın üstadım CRM nokta
SağolasınSizin arkadaşlarda videolar vardı onlarıda yüklerlerse daha güzel olacak .
Teşekkürü borç bilirim emre
Evet sohbet muhabbet iyiydi geçen geçti ama dostluk ortamı iyiydi sosyal mesaj verdiğimi sakın zannetmeyin cidden iyiydi![]()
Beklentileri boşa çıkartmamadığıma sevindim ömer'im![]()
Sizleride belekleriz sağolasın![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşallah DD 106 matkap gibi elinize kolunuza sağlık![]()
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)