aramızda sıkıntı olmaz kanka için rahat olsun bu güne kadar olmadı bundan sonrada olmaz Allah'ın izniyle :)
Printable View
heriki aracada maşallah 106 nın sesinden belli yüklü oldugu maşallah çok güzel :icon_tup:
maşallah 2 aracada.. 106 yı yeni mi aldınız.
Maşallah Kartopuna
Maşallah, güzel uzuyor. Kazasız, belasız.
Cooper S lede bi deneme yaptik O video yu atarsam techturkey karışır:)
Piston yok dostum extrası bol bi araç ama piston da düşünuyorum allah razı olsun
Powered by Aydan filiz
pt52 muadili bi egzantrik+orjınal yay şapka :) 13/61 kısa, otto spec, cıtırdan bi chip, filtre vs. piston daha koyamadım yakında koyucam inşallah... hiç specklerime yakın bi 106 la yürümedim en kısa zamanda haberleşelim, hem tanışmış oluruz bi çayınızı içmeye gelirim ;)
Maşallah araçlara...
Maaşallah maaşallah.. :)
crower stage3,skunk2 emme,skunk2 yay,şapka,subap,arp saplamalar,JE piston12,5 sıkıştırma,eagle kol,exedy stage2 debriyaj,hafif volan,megan headers,60'lık düz boru,spoon son var;artı port polish var unuttuğum bikaç parça daha olabilir kardeşim...bunlar yalan zaten geçmek geçilmekte öyle tanışmak sohbet etmek önemli olan;)
Bu videodaki de aynı OPC sanırım vti'la hemen hemen kafa kafaya yürüyor ama 106'nın bu kadar geçmesi ilginç gerçekten. Maşallah tüm araçlara.
VTI (F/H/E ise) ile bu şekilde yürüyen bir arabanın bu 106'ya bu kadar geçilmesi bence gayet normal. Başka bir OPC olsaydı da sonuç değişmez en fazla 2-3 boy daha iyi yürürdü(belki).
Çok güzel bir 106 almışsınız aynı şekilde yürürüde bir o kadar güzel. Bence özel bir araba almışsınız. Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın.
[QUOTE=Boozer;2917850]Bu videodaki de aynı OPC sanırım vti'la hemen hemen kafa kafaya yürüyor ama 106'nın bu kadar geçmesi ilginç gerçekten. Maşallah tüm araçlara.
O vti de benimdi dostum kafa kafaya yurüyorduk opc. İle
bu arabanın standart vti la beraber yürümesini bekleyen vatandaşa ne diyeceğimi bulamadım maşallah...
emin nickini bilmiyordum hayırlı olsun yeni aracın ;)
deneyen bütün arabalara maşallah. merak ettiğim opc nin kadran videosundaki gibi roll gecesindede 95 oktanmı kullanıldı?
maşallah kartopunada opc yede
Maaşallah Kartopumuza çok güzel gitmiş..
emin abim tekardan hayırlı olsun gerçekten çok güzel