Valla maşallah 106 ya bu vti le denenirse tam olur eğer bu körfezde yarışa giderken mc denk gelen vti se ki galiba o iyi gidiyodu :)
Printable View
Maşallah araçlara...
Maaşallah maaşallah.. :)
crower stage3,skunk2 emme,skunk2 yay,şapka,subap,arp saplamalar,JE piston12,5 sıkıştırma,eagle kol,exedy stage2 debriyaj,hafif volan,megan headers,60'lık düz boru,spoon son var;artı port polish var unuttuğum bikaç parça daha olabilir kardeşim...bunlar yalan zaten geçmek geçilmekte öyle tanışmak sohbet etmek önemli olan;)
Bu videodaki de aynı OPC sanırım vti'la hemen hemen kafa kafaya yürüyor ama 106'nın bu kadar geçmesi ilginç gerçekten. Maşallah tüm araçlara.
VTI (F/H/E ise) ile bu şekilde yürüyen bir arabanın bu 106'ya bu kadar geçilmesi bence gayet normal. Başka bir OPC olsaydı da sonuç değişmez en fazla 2-3 boy daha iyi yürürdü(belki).
Çok güzel bir 106 almışsınız aynı şekilde yürürüde bir o kadar güzel. Bence özel bir araba almışsınız. Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın.
[QUOTE=Boozer;2917850]Bu videodaki de aynı OPC sanırım vti'la hemen hemen kafa kafaya yürüyor ama 106'nın bu kadar geçmesi ilginç gerçekten. Maşallah tüm araçlara.
O vti de benimdi dostum kafa kafaya yurüyorduk opc. İle
bu arabanın standart vti la beraber yürümesini bekleyen vatandaşa ne diyeceğimi bulamadım maşallah...
emin nickini bilmiyordum hayırlı olsun yeni aracın ;)