Kısa Yokta Yolda gelir bikaç güne
Printable View
okan hala kısa var diosun söktürülcek o şanzıman zaten ve o gün selçukla bana ne dediniz okanla baktık hatta 5. vites 3 bin devir 100 dediniz tmm işte 100 hepsine bakıldı şanzımanı ellemedik bile ztn abuk subuk knşma :D
Komplemi kısa var diyosunuz yoksa 5 vites kısa dişlimi
maşallah yc ye
bu araca kısa koyduysa halil koymuştur oda uraşamaz öle şelerle oytüzden sanmıyorum ve ilede yan yana ölçeriz bakarız selçuğun demesine göre çok ölçtük 5. vites 3 bin devir 100 filan falan
5'leyemedik daha buralarda aracı :) Otoban lazım
bi bakinda banada söyleyin bizde bi b.k bilmiyoz :D
alican bu karteli bile kaynatamamış doğru düzgün :D biz adam gibi yaptık bide kartel koruyucu koyduk
hahhahahahha
bendeyken kartele bişe olmadı çnkü kaynak vs işi olmadı okan bilio hepsini sölesin :) şanzımandada sıkıntı yoktu baskıdada sadece 4. vites cırtlıodu şimdi şanzıman sorunlu diosn baskı ötüo diosn vs vs :D:D benim anlamadığm her birşey olurken araca alicanmı suçlu :D geri alırım istersen boşuna başka rs alıpta kapak vs uraşmıyım :D
bak kardeşim cıt cıt diye ses geliyodu dedilerki egz kasnağı şarj dinamosunun saplamasını takmamışlar ? :) Ordn geliodu ses vites derken ben sıkıntılı biliyodum meğer ben atamıyomusum sadece 4'ün sekromencinde cırtlama var araçta suanda bi sıkıntı yok mermi biraz aracı kötülücenki nazar'a gelmesin :) ama senden aldıgımda o ses vardı inceden kartelden yağda kaçırıyordu neyse sorunları hallettik ıvırı zıvırı yaptırdık sadece sekromenç sıkıntısı var viteste dedim açılmışken 5'ede kısa dişli koyuyim :)