süpersiniz valla ellerinize saglık
Printable View
süpersiniz valla ellerinize saglık
hahahaahhahahahah mükemmel yaa :D :D :D
beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
Fiat Tipo Turbo 700hp - YouTube
bu videoyu izlerken çok gülmüştük demekki korkanşlı bişiymiş buda :D
benimde aklıma bunlar geldi :D :D :D
seninkiler çok güzel abii :D ilk video yolun sonu
ilk video güzeldi 2. videoda öndeki kıza aşığım :D
hahaha :D ıyıymıs
valla süpersiniz ya yarıldık gülmekten :)
abi aklıma geliyo su anda bile gülüyorum düşün nası tesir etmiş :D
soldaki kızı bi daha korkutan olursa ağır konuşurum :D
ahhaha :D :D Enes çok iyi ya :D
Sen yine iyi dayanıyosun, ben 80 hp lik araçta bile sağ tarafta bağırıyorum yavaş diye :hehe:
bu arabadan tırsmayanda bı anormallık olabılır:)
çok iyi yaa :D:D
bmw ile yanlarken bende aynı olmuştum alışkın değil insan otobanda arkayı çekmeye :)
hakıkaten ya bu enes rengini bakmak lazım.. onu bırak dalgayı varya herhaklde 1 yarım bi saat bulamamiştır korkudan..:D
Ahahaha :D :D Enes noldu öyle yav :D :D
Enes karizma sıfırlandı:)
Haaha haykiris cok ii enes :D yanliz sonunu bilmeden birine izletsen bi irkilir enesin sesi duyunca. Ardanin tepki cok ii is gorusmesinde sanki yanda adam haykiriyo cevap kisa -neden? Cektin mi? Hahaa
Knka ben bile istemeye cekindim videoyu sen koymussun adamsin ya sen olmasan videolari kim cekicek tam subaruyla denedigimiz ilk video
:hahaha: :D neyapıyosun laaaayynnnn :D hahahahaha :D:hahaha::hahaha:
Hahahhaha özgür abinin arabasında benimde böyle bi videom var uahuah :D :D Ama sosyal mesaj olur diye eklemiyoruz :D :D
Enes korkmak iyidir kanka.. Aynı tepkileri veriyoruz.. Napıyosun laaan :D :D hahaha :D
sanzıman sıkıntınız yok gibi.Dbn konusunda vitesleri rahat atamıyorum gibi bi ifade vardı.
Çok iyi ya :D
ahahahahaha çok iyi ya :)
valla güçlü hele rwd bir aracın sağ koltuğunda oturmak çok zor. kontrol sizde olmayınca az cok iyi kullanan biri bile olsan, sağda naparsa yapsın tedirgin oluyor. video çok güzel, gayet normal. bide şöyle bir durum var kendin aynı arbayı kullansan rahat oluyosun ama sağa geçince aynen böyle oluyo bazen...
enes akşam akşam güldürdün,ALLAH c.c seni güldürsün.
Sıkıntı yok enes gayet normal, ben stock s2000'in sağ koltuğunda bile aynı tepkiyi verebilirim, sağ koltuk fobisi diyelim; kıbrısta olmadığım sürece sağ koltuğa oturmam,
Ciddi korkulmayacak gibi bir araç değil :D
2011 in unutulmaz enlerinden oldun bence enes :D
cok iyimiş :)
Çok ii video çok iyi:D Bide sonrasında sakin sakin konuşmuyomusun enes :hehe::hehe: off :hehe:
çok iyi bee enes abiiiiiiiiiiii :hahaha: bilmiyorum :D
o korkuyu bnce herkes yaşamak istemelı:) oldukca ıyı maşALLAH:)
kendisi de sürücü olan insan sağ koltukta çok fena yusufluyor bu böyle gelmiş böyle gider ;) öyle değilim diyen varsa çıksın :D