|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: F7R
|
Öncelikle beğensenizde beğenmesenizde bir Maşallah'ı eksik etmeyelim. Çok emek harcadım çok sorunlarla boğuştum. Halen daha da uğraşıyorum. Ama sanırım karşılığını alıyoruz yavaş yavaş
Devir saati arızalı. 900 devir fazla gösteriyor. Specler: Emme kelebek kapak port polish, katalizör ve orta susturucu iptal, CAi, LPG (3/4 dolu) + 2 kişi Sonda mındar 1.6 susturucu ![]() Sonuç LPG de 7000 devir 242 km/h Benzinde salçalı yol 235 km/h ZLZ Coupe LPG de deneme - Dailymotion videosu ZLZ Coupe Benzinde deneme - Dailymotion videosu __________________________________ ..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: F7R Coupe 2.0 16v
|
Maaşallah zLz ye.Meğersem Aytuğ varmış arabada yoksa bukadar gitmezdi (:
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşşallah.
bu specler sonucumu 153.6 HP - 191.6 nM aldınız? 153 tekerdemi yoksa? __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bu specler sonucunda aldık bu değerleri hocam. Tekere verdiği güç yaklaşık 130 hp. Bu arada krank kasnağım dağılmıştı orjinalini bulamadığımdan megane rs kasnağı taktık. Orjinalinin hem ebat olarak hem de ağırlık olarak tam 2 katı ağırlıkta. Birde asklar sıkıntılı. solda yağ kaçakları ve genelde sağa çekme oluyor araçta. Ha aktarma organlarındaki kayıplarla alakası varmıdır yokmudur bilmem
Ben bu halinden çok memnunum aracımın. LEŞ olarak aldım halen uğraşıyorum bazen sıkıntılı üzücü bazen zevkli oluyor. Hayırlısı bakalım.:Çömjhnfvcdxza< Onur abi Aytuğ agasız olmaz. Adam kullanınca __________________________________ ..
Son Düzenleyen PULAT; 30-12-2011 17:57. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hayırlısı kazasız belasız sürüşler dilerim
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '01 Clio Sport
|
benzinde motor daha sesiz çalışıyor gibime geldi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bu denemeyi tekrarlayacağım egzoz işini çözünce. Yazıkki deneyecek bir araç bulamıyorum Silivri dolaylarında. 106 lar var ama tamam diyeni bir daha göremiyorum denk gelemedik bir türlü.
__________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Silivri civarında çok araç var yeterli istekli gözük
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Fc KanGoOo
|
Masallah
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
kitin markası ve özellikleri nelerdir? enjektör cc regülatör vs?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
maşallah aracına
, lpg de 4000 devirden sonra o2 sensör devre dışı kaldığı için lpg ecusu lpg enjektörlerinin dutycycle nı kalibre edemez ve detonasyon başlar zengin yada fakir karışımın durumuna göre sorunlar baş gösterecektir. tedbirli olmak lazım
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() Araçta tiker sıralı sistem var 1000 tl ya taktırmıştım özelliklerini bilmiyorum. __________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
atikerler yüksek devirde yakıt yetiştremiyo diyolar, sizinkine büyük nozzle takılmış olabilirni ? atikerlerde bildiğim kadarıyle enjektör yok , o görevi yapan selonoid valf var. buda yüksek devirde sıkıntı çıkarıyo diye biliyorum fakat sizinki benzinden iyi hızlanıyor . afrye bakılarak ayar falan mı yapıldı ? maşallah çok iyi gidiyor . bide yazılım varmı araçta
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Hocam burda Silivrideki atiker bayisinde taktırdık sistemi her gelene fiks 1000 tl ücret alınıyor. Ha daha büyük hacimli araçlara başka bir sistem kurulurmu bilmiyorum ama sanırım bendeki 1.6 ve 1.8 lere takılan sistem ile aynı. Bazen 5000 devirde bayılıyor araba silkeleniyor gaz yetersiz kalıyor diye sanırım. Aracımda yazılım yok. Devir saati sizi yanıltmasın. 900 devir fazla gösteriyor aracım. Devir saatinin sıfırı yok gibi çıkmasıda malum yok piyasada. AFR nedir inanın bilmiyorum
En son ayar yaptırdım ama oda bayiye gidip kalibrasyon ayarıydı. Bazen boşa atınca stop ediyor onu gidermek için. Hoş oda gitmediya artık uğraşmıyorum Yağını vs yeni değiştirdim ondanmıdır acep
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: renault
|
yanlış gitmeyin f7r bu gider alayına.. kazasız belasız |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Gidiyo çok şükür memnunum aracımdan az biraz leş olsada
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Saxo VTS
|
aracının maşallahı var güzel kazasız belasız sürüşler
__________________________________ -Mapped by Chare- -By Chare VTS Spec- -07 AKS 99-
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Sağolun hocam egzoz işini çözemedim henüz 6000 devirde yığılıp kalıyor aracım o biraz canımı sıkıyor. Daha olmadı vanalı sistem yaptıracam. Pazar günü gerçek yüzünü gösterecek araba kısmetse
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
ökhan değişelim arabanı, bir hafta bende kalsın
sana egzostlu stop etmeyen ve kasnağı normal haline dönmüş olarak geri vereyim )) fakat.. belki vermek istemeyebilirim ) belki almak istemeyebilirsin )
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:50 ::::

, lpg de 4000 devirden sonra o2 sensör devre dışı kaldığı için lpg ecusu lpg enjektörlerinin dutycycle nı kalibre edemez ve detonasyon başlar zengin yada fakir karışımın durumuna göre sorunlar baş gösterecektir. tedbirli olmak lazım