abi çok teşekkür ederim saol:icon_tup:
Printable View
masallah, o kadar sikinti cektin gereksiz kisilerden vsvs umarim istedigin gibi olmustur
@reso ugurun arabanin basinc problemini cozun kaldigi yerden devam edelim
öncelikle maşallah diyelim,
beni düşündüren araç stok haliyle 130 hp civarı olması lazım ,turboyla aldıgı güç karşılıgı bana pek yeterli gelmedi.23 sn bence turbolu bi araç için uzun süre ,
maşallah çok güzel olmuş gerçekten
http://www.techturkey.com/forum/foto...fd6-turbo.html
olmaz mı :) dergılere bıle cıkardım :)
masaallah
muhtesem bir arac
resimler, turbo...
hayal gibi vesselam
mevla kaza bela vermesin, agiz tadiyla binin
vay Mehmet abi yaaa :D beynı buldun unuttun bızı ahauahauaha :D
dun gece foto cekıyodum abı ızmır sokaklarında , ondan bakamadım :)
masallah cok guzel olmus ;) Utku nun da ellerıne saglık, anlatıyodun bıyandan zaten nasıl ugrastıgını, emeklerın bosa cıkmaması cok mutlu ettı benı. nice forged gunlere o zaman :D;)
tdo4 ile 0.6 barda bu güçler bence çok çok iyi , herşey 100-200 değildir bunun 0-100 ü var 50-150 si var topspeed i var 100-200 moda oldu diye illa arabalar ona göremi hızlı yada yavaş dicez , 23 saniye die biri yazdı ama ortada öyle bi veri yok dbn olmadan ve arabalar yan yana gelmeden kim ne kadar hızlı belli olmaz :icon_wack:beuj:
mehmet abi bu arabaya bi isim bide gt30 setup mı lazım ? acaba Yakından gören biri olarak Araç 10 tam puan maşşallah
Kasa ağırlığındanmıdır artık bilmiyorum biraz yavaş geldi banada açıkçası çünkü stock 1.6 iese 0.7 bar basıoduk 100-200 12 saniyeydi ..
agırlıgın, kanadın, 18jantların handikapları vardır illa ki.
ok , benim dedigim şeyde FUATVTS arkadaşımın degindigi konuyla aynı , yapılan şeyde mutlaka emek var.saygı duyuyorum.yanlış anlamanızıda istemem , sadece bana sanki bi eksiklik var gibi geldi.çünkü araç dediginiz gibi 210 hp ise EK KASA turbo ies 0,6 barda 12 SN.civarı yaparken , 23 sn düşündürdü.:soru::soru::soru: