Korkuyorum ödünc ver ellerini :D
Printable View
Bunun muhabbetini kimle yaptığımı hatırlamıyorum tam olarak. Bir ihtimal savaş usta ( paşaoğlu ) ile olabilir. Stok motora 0,6 0,8 civarı basıp R16 larda 220 ye yakın R18 lerde 250 civarı alındığını konuşmuştuk. 8 aydan fazla oldu.
Yurt dışı sitelerde full race filan R18 lere 250 hp alınır yazmış. ( tabii ne kadar gerçekçi bilmemem )
işletim olarak tam emin olmamakla beraber haltec olması lazım. Saçmalıyor da olabilirim :D
Ben atmosferik olarak araştırma yaptığım için çok detayını bilmiyorum.
R serisi için de birileri prof olsa artık zamanı geldi. Hep D16 B16 K20 hani bize :D
0,6 - 0,7 barda alınabilecek maximum güç 50-60 hp gecmez bu arabalarda kimse kimseyi kandirmasın :D uçmanın anlamı yok stock motor anca okadar.
kamera aracına ihtiyaç duyarsan ara başkan,
Tebrikler:icon_tup: hızlanmasıda gayet güzel.fd6nın o geniş kasa yapısına ve ağırlığına göre.bunun yanında araçta birsürü ekstrada varmış jant kanat vs. Allah utandırmasın kazasız belasız binin inşallah..
güzel olmuş güle güle kullanın
ne durumdasın reis ?
niye hortlattınız ki? 100-200 20 küsür saniye bi de turbo.
emek verilmiş eyvallah herkesin emeğine sağlık ama biraz fazla değil mi süre?
amma yaptınız kardeşim,1000 kere yazdık video yokuş yukarı diye ama halaaaaaa 100-200şöyle böyle.yapın daha iyisinide görelim,laf salatası yapmak kolay,varsa türkiyede bu kasada daha iyisi çeksin bi video koysunda görelim hep beraber izliyelim şöyle gözümüz gönlümüz açılsın.kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.emek harcanmış çaba sarf edilmiş dil uzatmanın alemi yok.cebinde 10 lira benzin parası olmayan oturmuş klavye başına ıvır zıvır yazıyor.yapmayın yahu biraz saygılı olun....
havalar ısınsın drıftbox alıp çağrı kardeşimle ölçecez ondan sonra yapın yorumlarınızı... Do you all now what is dirftbox is right ? It'a GPS based Performance Meter. I write this in english because we have a among us to many people who obsessed with 100-200 if you now what I mean ;)