|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BZ S3
|
güzel denemelerdi golf yeni şanzıman yazılımından (ümitdoğan)sonra test amaçlı bi deneme yaptık. A4 güzel yürüyo o kasaya rağmen emeği geçenlerin emeğine sağlık. ( test için denemelerdi lütfen yorumlarımıza dikkat edelim )
special thanks BAYÇU abi ![]() kornaya a4 basıyor ben ona uyuyorum __________________________________ Mustafa GüNeŞ BZ S3 Son Düzenleyen 34GUN34; 31-12-2011 15:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.3 cdti
|
maşallah bütün araçlara
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşallah s3 şahane gidiyor
son a4 denemesinde sanırım devirler birbirini tutmadı __________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Maşallah tebrikler..Tahminen ne kadar güç çıkartıyordur araç?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
devir tutmaması gibi bi ihtimal yok kornaya o basıyo her seferde ben ona uyuyorum maşallah içinde teşekkürler.
__________________________________ Mustafa GüNeŞ BZ S3 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Çok güzel ivmelenmiş
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Hastasıyız S3 'ün
![]() Maşallah hacı abi. A4 de basınç ne acaba epeyce geri kalmış, gt28'li 1.8T a3 ile deneme nasıl oldu? __________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
maşallah bütün araçlara BZ S3 zaten çok çok iyi ama aklıma takılan gt3076 lı A4 neden bu kadar gidebiliyor basınç neydi acaba yani normal olması gereken bu mu??
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Cordoba Power
|
denemeler güzel geçmiş, s3 çok hızlı maşallah. a4 kendi kornasına geç kalıyor gibi
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
arkadaşı tanımıyoruz kaç bastığı hakkındada bi malumatımız yok. rnn yi soruyosan videoları var onunda ama her zaman 100-110 gibi denerdi emir daha aşşağıya çekti devir 70 gibi kalktık benim araba ölü o devirde ki yinede kalktım 2.viteste kalkmak zorunda kaldım ki 3 seferdede bi sıkıntı oldu heralde bırakmak zorunda kaldı emir. bi türlü senkronize olamadık emir gitti biz devam ettik __________________________________ Mustafa GüNeŞ BZ S3 |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Araçlara maşallah
Güzel denemeler olmuş.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
![]() S3 çok güzel Allah kaza bela vermesin
__________________________________ if in doubt, flat out. Son Düzenleyen ukku; 31-12-2011 15:47. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ......
|
maşallah araçlara guzel denemeler olmuş..birsey sorcam golf R'da bı sıkıntı vs varmı cunku aynı speclerde arac baya fark oluyor yazılımlar aynı ise bence sasırtıcı olmus bu fark...Ki dsg daha iyi vites atısları oldgundan daha cekısmelı olmalıydı gıbıme gelıyor..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: a3 1.8T
|
benle denemek dert mi ?
aksine ben herkese uyuyorum geneldede en ölü oldugum devirde kalkiyorum cunku 6 vites hic bir arabaya uymuyor benim iyi oldugum devir araligi hacim dün süratimiz hep 80-90 gibiydi ben sana orda ya biraz duselim ya biraz hizlanalim demek istedim ama senkronize olamadik bi türlü neyse sorun degil ben iyi sekilde ya 70 gibi yada 110 gibi kalkabiliyorum..zaten sonrasindada kalabalik bir turlu azalmayinca cikiyim doniyim bare dedim..
__________________________________ !! Yngwie J. Malmsteen !! Son Düzenleyen outlaw; 31-12-2011 16:25. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: SEAT İBİZA 1.9TDİ CUPRA
|
s3 baya iyimiş yaw maşallah
__________________________________ İBİZA 1.9 TDİCUPRA |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Masallah Vag larımızı sevıyoruz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH bz s3 e dün bizde izledik..a3 te her yeri aleve boğdu
oda iidi..bmw vardı jdm works oda baya baya iyidi korkutucuydu hiç bi vites tutunamadı bi sağa bi sola bakarak gidiyodu..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: a3 1.8T
|
bmw ile denicektik kaan ama bi türlü o kalabalıkta denk gelemedik ama duydukki cok iyi gidiyormus
__________________________________ !! Yngwie J. Malmsteen !! |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
bmw evet cidden korkutucuydu ellerine sağlık mustafayla mertin..seninkinin gidişinide beğendim gayet yeterli geldi gözüme ext...vas.. baya iyi olmuş
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|