yoo üstünde bro
Printable View
kazasız belasız. R serisi görünce keyifleniyorum.
Kollar 0,8 den fazla kaldırır mı?
bilmem sen dedin 240 alıyorlar diye :D
0,8 ile kaç hp çıkar diyim.
250 alırsınız diyen full race ve diğer ebay çakalları. topu onlara attım. :D
maaşallah. yapın gari.
Maşallah özgün yapmışın yine.
R16 kol var K1 yapio haberiniz olsun ;)
r18 yaparızz bunu kaldırır 1.1 ler zaten onun üstünü sanzıman cortlayingen olur
Üstad 8 -9 psi öneriyoruz demişler. Onun içinde enjektörler değişiyormu emin değilim.
R serisinde flashpro kullanılıyor ancak haltech vs kullanan da var. Hatta daha pahalı üniteler de vardı.
1 bar çalışıyorsa güzel değer değil mi :D
Bunun yanında kol piston değişecekse R18 değil R20 yapmanız daha iyi olmaz mı. Accord kol pistonu direk uyarsa cillop gibi 2,0 litre motör :D
Ben arabayı alalı 1 sene oldu sürekli takip ediyorum.
Throttle body , cat iptal , emme manifoldu vs derken bayağı parça çıktı amerikada.
D16 lar gibi çıtır modlama yapılabilir artık bunlara.
Elinize sağlık gayet güzel
tebrıkler kankacım :D
haltech power:D eline sağlık oZZZ'
ellerinize sağlık tebrikler
kazasız belasız binin inşaallah,sol kısım cok karanlık çıkmış arıza lambalarını göremedim :)
mapped by Utku SELAMOĞLU
maşallah özgün eline emegine saglık kardeşim:icon_tup:
2.5 sene önce kullanmıştım r16 civic üstüne böyle keyfili araba kullanmadım başka allah kaza bela vermesin..
http://www.techturkey.com/forum/otom...aj-71-a-4.html
maşallah sen bu işi biliosun (özgün bey seninle önemli bi görüsmem var help me )
Aracın durumu nedir şuanda ?
Fd6 kasaları turbolarken ufak tefek sorunlar çıkıyordu, merak ettiğim bi konu senelerdir istiyorum ama masrafı nedir kaça patlar eder bilgim yok tanıdık usta filanda yok.
cok değişik rakkamlar çıkıyor zaten :) ama o rakkamlara çıkılcaksa K20 üzerinden düşünmeye başlarım yani mantıklı :)
benim istediğim cevap şu; kardeşim şöle yaparız böle yaparız ....... rakkam çıkar. ama masraf çıkartırsada şurdan çıkar oda ... bukadardır gibilerinde. :)
araba pert oldu :) virajı dönesi gelmemiş :)
turbo kiti 5 liraya almıştı beyinide sanırım yaklaşık 1000 dolar gibi bir rakama almıştı
Turbo kiti çin işiydi ama basarılıydı sıkıntısı yoktu satıldı sonra :)
uzun vade için düşünülüyorsa k20 düşünmek lazım. R seri yapılacaksa da önce r20 ye çevirmek sonra turbolamak lazım. onu da kim kaça yapar artık allah kerim. amerikada r22 motorlar da var galiba. onlar uyarmı bilmiyorum. ama r20 çok rahat olması lazım. 200 220 civarı güzel güzel kullanılır :D
Masallah Eline saglik Ozgun harika olmus ama keske sonu boyle bitmeseydi.
kafadan krank ve pistonlar değişiyor. ekzantirikler de değişiyordu sanırım. vs vs. yine ucuz değil ama en azından ruhsat filan uğraşmazsın. gider muayeneden orjinal gibi geçip vergini de 1.6 ödersin.
Aracın son durumu nedir acaba kitin maliyeti güncel kur la ne kadara gelir ?