:icon_tup: :icon_tup: sağol başkan...
Printable View
anlamamışım. pm den bir arkadaşda yazmış.rs le yürürsün diye:) denediğim bi araçla kıstas alarak söylemiş ama ben sanmıyorum kilo tork hacim rs in önde olmaması için hiçbi neden yok selçukla deniyim o zaman bi geçsn beni rahat edin:D
En güzeli sen bana yalandan geçil forum durulsun bu iş böle olmıcak :D :D
vites geçişleri derken arkadaşım illaki aracın canınımı almamamız lazım vites atarken :) ayrıca yavaş diyosun neye göre yorumluyosun piyasadaki contalı cartlı curtlu vtslerlemi kıyaslıyosun tabi onlara göre yavaştır doğrudur. ben daha hiç motor açmadım bizde açalım bizde öle yürürüz.
Kardeşim sen konu açma, ortalık karışıyor :D
Maaşallah tüm araçlara....
Maşallah güzel denemeler olmuş, insanların belirli bir markaya odaklanmaları çok kötü birşey.
206 gibi bir modelin 10 sene sonrada olsa, orjinalinin neler yapabileceğini yeni gördüler...
VTIDA HEDRS EGSOZun ne kadar farkettigini bilmeyenler varmi hala?
fhe li vti ile yanyana gidiyor rs e o spec vti ne kdr tutunursa o kadar tutunur gti:D
1020 kg 150 hplerde 190 torkta bi arac nasil gidiyorsa o sekil gidiyor.. direk 206gti diye sallamamak lazim
gti da koltukların -arka- sökük olması epey etkilemiş.
evet 20kg koltuk ile yaklaşık 5boy aldım :D
geçemiceğimi biliyorm ama denerim bi rs ile fark görülür
beyler yanlız bugun o geçer yarın öbürüsü geçer ama helal olsn cruel arkadaşımıza hiç bozmadan efendi gibi usluplu yazıyor... arabayı hızlandırabilrsnz ama böyle sakinliği efendiliği zor bulursunz bence birbirinizi kırmayın.
maşallah deneyenlere
Maşallah araçlara :)
Güzel denemeler olmuş ...
206 gtı kocaman maşallah...
masallah araclara..vtı dekı sıkıntı nedır bole?
tarıhte bole bıseyyok bıyerlerde bır sorun var
206 ya gecılen butun arabalar sorunlu oluyor :D
Cruel Kanka maşallahı Var arabanın :)
beyler crx gectı 206 yı
maşallah kemal çiğeri sağlam :)
C.tesi yagmur gorunuyor ama cuma gecesi sanirim bisi yok. Gorkem yanimda olsun her turlu basarim. Benim telle manevi bir iletisimi var:D ona emanet edicem teli:D
Ben yanima kameraman almadan basmam:). Denedigim arac istedigini yapabilir.:) Arşive atamayacagim denemeyi neyleyim. Köpru videolarini da oldum olasi sevmiyorum:). Enkayi bilmeyen adama hic bisi ifade etmedigi gibi, arabalar bile secilmiyor dogru durust.
Mertcan bizim sevenlerimiz var istanbulda:D. Onlarinda guzel videolara ihtiyaci var.:)
Hem bu sekilde kafa burun gitsek de gectim sayarim:D
Ben araç ıcınden cekerım video abı vantuzlu kamera ayagı var bende :D
sen neyin derdindesin? 2araç sahibide aynı şeyi diyor o gün ordamıydın durumları gördnmü yada sadece crx in önde olduğu anlarımı görmek istedin? crx beni geç e me di. bende onu geç e me dim. anlama kıtlığınızmı var? konu kapansn die geçtiğin videoyu koy dedim turgaya hatamı ettim? benm geçtiklerimidemi koyup konuyu uzatalımmı ne istiyonuz aq anlamıyorum?? olmayan şeyi yazarak zorla crx in geçtiğini insanların zihnine odaklamayımı istiyorsunuz?
yoksa bendemi millete söliyim heryerde ug gr yi geçmiş die yaysın? amaç ne?
benimde limitlerimi zorlayıp çingenelik yaptırmayın sabahdan beri uslubumu korumaya çalışıyorum!!