Yok herkes Crx in nasıl gittiğini bildiği için kimse bişey demiyor bu arada farkında olmadan ortalığı kendin kızıştırıyosun ve farkındaysan hiç bişey yazmıyorum 1. si konun p.ç olm asın diye 2.si dün akşam gelemediğim için..
Printable View
Kemal naber?:)
Sakin gordum seni bugun.:)
kemal ne zaman chip yapıcaksın?
ilgnç ya deneyen adamlar arasında sıkıntı çıkmıo. yok o nası geçer yok bu nası geçer inanmayan varsa gelir bakar bu kadar basit her denemeden snra aynı muhabbetler dönüo
ıkı aracada maşallah rex kafasına gore gıdıyor bunuda herkez bılıyor adı avnı rex :)
Kamercim 206 komple egsozla cok ciddi gucler aliyor, yani fabrikadan arac iyi ciksa 142 144 hp gibi cai egsozla 3 boya yakin yani 10 hp temiz aliyor gti..
kg hpler budurumda :D
kg farkini guc esitliyor zaten torkuda yuksek guclu olan rollde avantajli ancak aerosu rexin iyi zaten dedigin gibi oda dengeler ivizr zivir iste anormal bir durum yok
durum piyasdadaki gtilarin 130hpyi ancak verebilecegi:D:D:D
İki aracında emeğine sağlık. Denemeler zevkli geçmiş. CRX iddia ettiği kadar gidiyormuş.
ug gti kaç hp ? tahmini
Project01's 206 gti vs Seat Leon Top Sport(1.8 Turbo) - YouTube
burdaki 206 gti bizim arabamızdır . dyno testi sonucu 176 hp olup adanada project01 garaj sami ramazanoglu nun aracıydı elleri dert görmesi sami abimiz arabasını yapmış bende ikinci sahibiyim çokda güsel yürüyüoyr görüldügü gibi arabayı bilen biliyor zaten adana :)
dostum komple egzos yok dıor caı de yok kutu ıcı fıltre sadece son var dıyor bak burdada yazmıs
http://www.techturkey.com/forum/2921966-post1.html
hadı gene dogru dıyelım koydugum vıdeoları ızlesene egzantrıklı kapak yapılı fıltre egzos kısa sanzıman ve yazılımlı gtı la denk gıdıyor onu gostermeye calıstım ben.
mantıken bole yuruyen gtı 160 civarıdır bence