Tamamdır :)
Printable View
Tamamdır :)
gunkut bende gelıyımmıı :D
206 şaşırttı. Maşallah her iki araca da.
Hangi araçta ne var ne yok bilemem ama AVN Rex Mustafa abideyken aracın gidişini hem içerden hem dışardan defalarca gördüm. Mersin'de, Adana'da, Ankara'da, İstanbul'da denemelerine şahit oldum vs özetle bu araç güzel gidiyor.
Bir 206 GTI'ın bu Rex'in karşısında böyle yürümesi de, 206 için bence güzel bir sonuç.
Kazasız belasız her iki araca da, Maşallah Turgay kardeşim tekrardan.
hahahah :Dahahhashda:D
sanırım atıp tutanlara ders olacak tarzda bir video ve davranış helal olsun Turgay kardeşime...
ya kemal gerçeği söyleyelim artık insanlara :D
Pecoların hondalardan daha iyi olduğunu :D
Eninde sonunda herkez görücek nasıl olsa
Canı gidiyo insanların honda piyasası bozulcak diye
Oldu bitti maşallah :D
bazen böyle şakacı arabalar çıkabiliyor. eski bir crx sahibi ve hayranı olarak 206 sahibini tebrik etmek lazım arabasına iyi bakmış. turgayı tanırım çok iyi arkadaştır. arabası en iyi yürüyen rexlerden birisidir oda videoda görülüyor zaten. 206 nın dc rex e attığı farkı düşünürsek ne kadar iyi yürüdüğünü anlamamak ahmaklık olur.
Maşallah arkadaşlar ;)
emeklerinize saglık arkadaşlar..bi tanesi kaç model..bi tanesi orjinal..ikiside en iyisi helal ikinizede ....izlemek bile keyifliydi..
Ya arkadaslar tamam anladık her araba aynı gitmez,yok biri fabrikadan ciğerli cıkar,biri üfürüklüdür,biri asırı iyi pilotajla şansını zorlar falan eyw ben zaten crx falan bilmem hiçte binmedim ama bu arkadasın (cruel) 2-3 video konusunu takip ettim ve 206 gti denen araclarda yeterince o arabaları yasamıs ve farklı araclarda (206 gti) tecrube sahibi olmuş biriyim,sıfırı ve 2.elleri dahil,ve bilmediğim konularda da arastırma yapmışımdır gözlemlerimle beraber,hadi bu arkadasın aracı harbiden ciğerli,öbur 206 lardan farklı,peki bu ülke sınırlarında hiç mi baska bu sekilde hiç ama hiç ellenmeden bu kadar gidebilen bi 206 yok,bu araba tek basına ben temizim ben ciğerliyim diye bagırıyo peki neden 1 tane daha yok veya var da biz mi bilmiyoruz? insanlar buna sasırıyo,olsaydı 30-40 tane hadi onu da gecelim 5 tane bu speclerde bu sekilde yuruyen eminim konular karısmazdı,ilk ve tek olması cok garip,yine de mal arkadasımızın zevkte alıyo evet akıcı bi sekilde gidiyo da kazasız belasız,ama bazı gercekler değişmez :)yeni dunya duzenine gerek yok :)