Bu kadar tartışmanın sebebi nedir ya anlamış değilim açıkcası bu kadar polemik CRUEL ile deneme yapmıştım. aracın maşallahıı var gittiği gibi gitmiş. ne fazla ne de az butun araçlara maşallah.
Kazasız belasız arkadaşlar.
Printable View
Bu kadar tartışmanın sebebi nedir ya anlamış değilim açıkcası bu kadar polemik CRUEL ile deneme yapmıştım. aracın maşallahıı var gittiği gibi gitmiş. ne fazla ne de az butun araçlara maşallah.
Kazasız belasız arkadaşlar.
kanka senin sonuç ne oldu kemalle?
ak 106 ile önceden denemiştim geçmişti.bikaç sıkıntım vardı.gitmişken denedik ama şimdi denesem yine geçer.
Amaç araçtaki yapılan değişiklikleri görmek değil mi kemal. net konuşma bakarsın geçersin. bir sensorun bile bozulması cook gerılere goturur. sıkıntıları halletmen iyi olmuş aracının maşallahı var.
yani demek istediğim peugeot ve honda kullanıcısı olan arkadaslar bu kadar bence fanatiklik yapmanın amacı ne :soru:
Bu crx'in adanadaki ve sitedede bu araçla en cok vıdeoya sahip olan kişi olarak birseyler yazmak ıstıyorum. Kımse yanlıs anlamasın kımse atar tutar yapmasın sadece düşüncelerim ve gördüklerimi ileteceğim.
İlk olarak 206 gayet başarılı yürüyor rex zaten efsaneye dönüşmüştü burada iki aracada masallah sahıplerıne kazasız gunler.
Ben aracı kadırden aldıktan sonra adanada getırdım ve aracın uzerıne 4-2-1 dc replıka ebay malı headers taktık, uzerınde dandık bır fıltre vardı cıkarıp simota big tube taktık, ara borular orj.di degıstırıp dışı 60 içi 54 olan borular ile sona buddyclub son susturucu takıp, daha sonra debriyaj kaçırmaya başladıgı ıcın biraz fantaziye kaçıp ACT stage 4 balata aldık baskı stage 2 exedy. Daha sonra PR4 beyın alıp bunu chıpledık felan ama bır turlu yazılımını oturtamadık onun ıcınde s..rım böyle askın ızdırabını dıyıp takmaktan vazgectım :) . Araç suan orj. beyın ıle boyle yuruyor pr4 yok bunu bilin.
daha sonraları otobana cıktıgımızda
1-207 RC (yazılımlı) 199,8 hp dyno verısı olan araçla düzde yan yana yokus yukarı 1 boy o onde yokus asagı 1 boy ben onde oluyordum.
2-1.8T leon 185 hp cıvarı dyno verısı olan bir leonla uzunda sonuna kadar yanyana gittik 240 cıvarlarına kadar
3-Header+fıltre+egzoz'lu temız bir vti ile( km olarakta 100.bın ı yenı yapmıs) yarım boy onde gıdıyordum
4-2011 model BMW 320d 184 HP +box'lı araçla 220 ye kadar yanyana gıdıyoruz neredeyse 220den sonra 2-3 boy onume gecıyordu mecburen ruzgara gırdıgımde 240a tamponunda oluyordum (yolun sıkısık oldugu ve yana gecme sansım olmadıgı ıcın)
5-citroen c4 vts 180 hp'lik 220 ye kadar 2 dırek atıyorum
6-206 citiayy ile iki farklı araçla biri baya kotu durumdaydı 400'de 1 dırek
diğeri yine egzoz+fıltrelı bır aractı ben bır ust vıtesten basıyordum
7-106 gti iki kez farklı araçlarla denedım ıkısınede baya baya fark attıgımı hatırlıyorum
8-Mavi crx b16 lı 220 ye kadar 2 en fazla 3 boy arkaasında oluyordum (elpadre yanımdaydı hatta)
9-Sitedeki efsanevi SU VTEC :D ile denemelerimzde de arabanın durumuna gore bazen 1-2 boy gectıgı oluyordu ama 220den snra gectıgım vıdeolarda mevcut :D
10-İbiza FR pd130 170-180 hp dyno verısı olan bir ibiza ile uzunda yıne arkamda kaldıgını hatırlıyorum vıdeolarıda var
M5 ile sehir icinde basmıs gecmıslıgım var :Dhehe
neyse bu kadar araçla denedıkten sonra ve sımdı bu 206 da olan specleri görünce ınanamıyorum şahsen. eger stoksa ve fabrıkadan bu sekılde cıkmıssa o an uretım bandındayken basında olan teknısyenler bır saka yapıp baska bısıler eklemıslerdır herhalde şaka olsun dıye :) . Yükülüsü, dyno verısı 176 hp olan gti gibi hissettiren stock GTİ ın Ben çok merak ediyorum ne kadar güç ürettiğini dyno cıktısını beklıyorum umutlaa :) ikinizinde ayagına saglık tek far olayı cok saglıklı degıl allah gostermesın 1 boy ıcın sag tarafı gormemek ve bodoslamasına gıtmek cok rısklı dıkkat et turgay'ım
İki aracada masallah. dyno ıstıyoruzzzzz :D
Son cevap guzel olmus:D
4-5yıl oncede fıltre egsozla gene aynı specte vtıla yuruyen 206 vardı mrk etmeyın:D yer ankara..
bırkac yılda bır cıkıyor ıste:D bazı hgtler nası farklıgıdıyor, m3ler, o durum gıbı...
yorumun için teşekkürler... aynen öyle Kadir abinin araç motorunun nerde yapıldığı belli arabanın son 4 sahibi belli neyin ne olduğu ortada benim araçta ne var ne yok gayet herkes biliyor...
en az 10 boyu var 140 beygirlik araçta stage 2 balatanın kamer sen anlamıyon :) makine 1000 beygir gibi full sarıyo volan, anca tutabiliyoz böyle olmasa 10 boy gerilerim.
melii abi sende neyin ne olduğunu iyi biliyon varya fenasın he karıştırma ortalığı bi dur varsa hediye et pr4 kardeşinede chipletelim :)
Engin abi radar şeref usta döşemeyi kaldırıp baktı. Beyinden değil 7200 elektriksel beyin orjinal...
Mustafa abim döktürmüşsün. denicek pek bişey kalmamış... yol ışıklı yoldu yoksa bi boy için riske girmem o şekilde kesinlikle sende şu pr4 ü gönder gözünü yiyem bak pr4 var diyolar kargolarkende resim çek... :)
Kardesım ınan kı elım degmıyor yoksa sozumun arkasındayım ama dur en azından beynı yollayımda mılletın beynınde bır ? ısaretı kalksın :)
68 binde arabana motorun açılmadığına dair garanti eminim diyorsan sorun yok o zaman :) senin araban şanslı 206 lardan belli ki. kıymetini bil. :)
ama baştaş dan araba stock motor yapıldı sende buna inan :)
belki crx adanadaki gibi gitmiyordur,ama belki de 206 adanadaki 206 lardan iyidir onu denemeden bilemeyiz :)
bu sorunun cevabı için de kimsenin adanadan istanbula yada istanbuldan adanaya gitmeyeceğini bildiğim için bu bir sır olarak kalacak :D
bu kadar deneme listesinden sonra benim aklımda soru işareti kaldı valla :D ama crx in motor sağlığı açısından... bi radar hondaya götürüp baktırsanıza belki sensör arızası olmuştur bi ölçtürün :)
bu arada bende bu crx in kadirden önceki sahibinde olan videoları da var, egzantrikli falan yüklenmiş bi 206 gti ile olan drag videosu var ama eklersem konu hepten karışır :hahaha::hahaha: