Mesela 1.6 gti s16 ile 1.6 vti b16a2 motorlar güç bakımından birbirlerine denk değildir ama yanyana yürüyen iki araçtır honda 160 hp peugeot s16 120 hp![]()
Mesela 1.6 gti s16 ile 1.6 vti b16a2 motorlar güç bakımından birbirlerine denk değildir ama yanyana yürüyen iki araçtır honda 160 hp peugeot s16 120 hp![]()
DRJANT
GTİ:950 kg
VTİ:980 kg
gtiların şanzıman oranları vti nazaran daha kısa mesela 155 gibi 3.vitesde kesiciye giren gti ve vts ler vtilere nazaran daha kısa mesafe yol katediyor aerodiniğe gelince bunlar laboratuar ortamında şimdiki teknoloji ile test edilmiş araçlar değil kim arar 98 modelde aerodinamiği![]()
hondayı bende severim ama bu kadarda efsaneleştirmeyin arkadaşlar
![]()
DRJANT
bide benim geçtiğim videolardan koysanız keşke? evet yanyana gitmek hoşunuza gitmedi herhalde içinden gaz kestiğim(2.video)ve virajı içten aldığnz önde olduğunuz videoyu koymuşunuz gerçekden helal olsn![]()
sen hala nediyon ya![]()
ahuahah iyiymiş bu
bende bu rexin bu kadar iyi gitmesine anlam veremiyoyurm kesin bişiler var bunda![]()
Yazdığımı tarafsız ve daha düzğün yorumlarsan ben 98 modellerde aerodinamik yok demedim bahsettiğim iki araçta aynı segment ve normlara sahip bunların aralarında bariz bir fark olması mantığa aykırı...![]()
DRJANT
Zaten sıkıntıda burda başlıyor birisi 2.0 birisi 1.6 litre hacmindeki araçlar yanlız model itibari ile 206 daha modelli ve teknoloji farkı var her ne kadarda araç sahibine motoru hakkında ileri geri konuşulsa da stock 206 için güzel bir performans crx içinde aynı şey geçerli yanlız burda ima edilmek isteneni merak ediyorum neden crx e bahane bulunmazken 206 nın dyno ya filan çıkması isteniyor![]()
DRJANT
bence sen bindiğin arabayı yeterince tanımıyosun guzel kardesiminanmak guzel bişey ama bide olanla yetinme olayı var,sizin dunyanızdaki 206 ları bilemem ama bahsettiğiniz gti olayı bu değil
ha sen diyosan bu videodaki arkadass orda ben kendi memleketmde ortalıga stock olarak hukmediyoruz,uretilen diğer binlerce 206 gti tezlerine karsı 2 kişi savasıyoruz orası ayrı mevzu
ama cidden seviyorum araclarınızı,art niyet hayatta yok goruyosun zaten olayı neseli sekilde yorumlamaya calışıyorum ama gercekciliği de severm kardesim,keyifli gazlamalar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)