User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
183 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Gr crx - ug 206 gtı

OnurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar tartışmanın sebebi nedir ya anlamış değilim açıkcası bu kadar polemik CRUEL ile deneme yapmıştım. aracın maşallahıı var gittiği gibi gitmiş. ne fazla ne de az butun araçlara maşallah.

Kazasız belasız arkadaşlar.

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka senin sonuç ne oldu kemalle?
    34EV4212
    Powered by AHM PERFORMANCE
    PPR MOTORSPORTS
    Mapped by Ecufast
    alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
    EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ak 106 ile önceden denemiştim geçmişti.bikaç sıkıntım vardı.gitmişken denedik ama şimdi denesem yine geçer.

ENG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7200 dede kesiyormuş şüpheli durum hımmmm
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nan turgay aracında pr4 mu var dogruyu soyle
    ENGİN HOCA

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi araba için yalancı muamelesıne gerek yok bence
    bencede hiç gerek yok ben crx i bildigimden konustum fizik kurallarına aykırı yani dedigim gibi crx buradaki gibi gitmiyor ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ak 106 ile önceden denemiştim geçmişti.bikaç sıkıntım vardı.gitmişken denedik ama şimdi denesem yine geçer.
    Amaç araçtaki yapılan değişiklikleri görmek değil mi kemal. net konuşma bakarsın geçersin. bir sensorun bile bozulması cook gerılere goturur. sıkıntıları halletmen iyi olmuş aracının maşallahı var.

yani demek istediğim peugeot ve honda kullanıcısı olan arkadaslar bu kadar bence fanatiklik yapmanın amacı ne

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amaç araçtaki yapılan değişiklikleri görmek değil mi kemal. net konuşma bakarsın geçersin. bir sensorun bile bozulması cook gerılere goturur. sıkıntıları halletmen iyi olmuş aracının maşallahı var.

bu kadar bence fanatiklik yapmanın amacı ne
    teşekkürlerde anlamadım benmi fanatiklik yapıyom

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürlerde anlamadım benmi fanatiklik yapıyom
    Editledim

Yok sen değil üstüne alınma konularında fanatiklik yapanlara sözüm

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı şeyi anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşıldım neyse herkes bildiğiyle mutlu iki aracada Maşallah
    Arkadaşlar tartışmaya gerek yok egzantrikli 206 da var kemalle deneyen aynı araç gelsin egzantrikli 206 ilede deneyelim fark ortaya çıksın.
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kalsmanınla yarış Kemal, 2000cc hatırlatırım Tayyar, s2k
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tartışmaya gerek yok egzantrikli 206 da var kemalle deneyen aynı araç gelsin egzantrikli 206 ilede deneyelim fark ortaya çıksın.
    Bence en iyi çözüm bu olur

Gereksiz yere neden boş muhabbet döndü anlamayanlar gibi bende anlamadım

çok istiyorsanız aracı ustaya gösterirsiniz sıkıntı biter
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mustafa_KYR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu crx'in adanadaki ve sitedede bu araçla en cok vıdeoya sahip olan kişi olarak birseyler yazmak ıstıyorum. Kımse yanlıs anlamasın kımse atar tutar yapmasın sadece düşüncelerim ve gördüklerimi ileteceğim.

İlk olarak 206 gayet başarılı yürüyor rex zaten efsaneye dönüşmüştü burada iki aracada masallah sahıplerıne kazasız gunler.

Ben aracı kadırden aldıktan sonra adanada getırdım ve aracın uzerıne 4-2-1 dc replıka ebay malı headers taktık, uzerınde dandık bır fıltre vardı cıkarıp simota big tube taktık, ara borular orj.di degıstırıp dışı 60 içi 54 olan borular ile sona buddyclub son susturucu takıp, daha sonra debriyaj kaçırmaya başladıgı ıcın biraz fantaziye kaçıp ACT stage 4 balata aldık baskı stage 2 exedy. Daha sonra PR4 beyın alıp bunu chıpledık felan ama bır turlu yazılımını oturtamadık onun ıcınde s..rım böyle askın ızdırabını dıyıp takmaktan vazgectım . Araç suan orj. beyın ıle boyle yuruyor pr4 yok bunu bilin.

daha sonraları otobana cıktıgımızda
    1-207 RC (yazılımlı) 199,8 hp dyno verısı olan araçla düzde yan yana yokus yukarı 1 boy o onde yokus asagı 1 boy ben onde oluyordum.
    2-1.8T leon 185 hp cıvarı dyno verısı olan bir leonla uzunda sonuna kadar yanyana gittik 240 cıvarlarına kadar
    3-Header+fıltre+egzoz'lu temız bir vti ile( km olarakta 100.bın ı yenı yapmıs) yarım boy onde gıdıyordum
    4-2011 model BMW 320d 184 HP +box'lı araçla 220 ye kadar yanyana gıdıyoruz neredeyse 220den sonra 2-3 boy onume gecıyordu mecburen ruzgara gırdıgımde 240a tamponunda oluyordum (yolun sıkısık oldugu ve yana gecme sansım olmadıgı ıcın)
    5-citroen c4 vts 180 hp'lik 220 ye kadar 2 dırek atıyorum
    6-206 citiayy ile iki farklı araçla biri baya kotu durumdaydı 400'de 1 dırek
    diğeri yine egzoz+fıltrelı bır aractı ben bır ust vıtesten basıyordum
    7-106 gti iki kez farklı araçlarla denedım ıkısınede baya baya fark attıgımı hatırlıyorum
    8-Mavi crx b16 lı 220 ye kadar 2 en fazla 3 boy arkaasında oluyordum (elpadre yanımdaydı hatta)
    9-Sitedeki efsanevi SU VTEC ile denemelerimzde de arabanın durumuna gore bazen 1-2 boy gectıgı oluyordu ama 220den snra gectıgım vıdeolarda mevcut
    10-İbiza FR pd130 170-180 hp dyno verısı olan bir ibiza ile uzunda yıne arkamda kaldıgını hatırlıyorum vıdeolarıda var
    M5 ile sehir icinde basmıs gecmıslıgım var hehe

neyse bu kadar araçla denedıkten sonra ve sımdı bu 206 da olan specleri görünce ınanamıyorum şahsen. eger stoksa ve fabrıkadan bu sekılde cıkmıssa o an uretım bandındayken basında olan teknısyenler bır saka yapıp baska bısıler eklemıslerdır herhalde şaka olsun dıye . Yükülüsü, dyno verısı 176 hp olan gti gibi hissettiren stock GTİ ın Ben çok merak ediyorum ne kadar güç ürettiğini dyno cıktısını beklıyorum umutlaa ikinizinde ayagına saglık tek far olayı cok saglıklı degıl allah gostermesın 1 boy ıcın sag tarafı gormemek ve bodoslamasına gıtmek cok rısklı dıkkat et turgay'ım
    İki aracada masallah. dyno ıstıyoruzzzzz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son cevap guzel olmus

4-5yıl oncede fıltre egsozla gene aynı specte vtıla yuruyen 206 vardı mrk etmeyın yer ankara..
    bırkac yılda bır cıkıyor ıste bazı hgtler nası farklıgıdıyor, m3ler, o durum gıbı...

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu denemedeki crx kadirsa arkadaşımızın adanaya sattığı crx mi?
    o crx ise eğer onun motoru baştaş performance da yenilenmişti,
    yıllardır dilimizde tüy bitti motoru fabrikasyon olan bi crx iyi gider, vti dan pek bi farkı yoktur diye dinletemedik bide üzerinde headers komple egzos cai varsa çok çok iyigider kilosu hafifliğindne dolayı.

şimdi eğer bu crx o crx ise, biliyoruz ki bu aracın motoru orjinal parçalarla yenilendi. kapağında falan bir işlem yok sıkıştırma artmadı, sadece bu speclerle yürüor.

peki cruel kardeşim senin 206 gti 0 km den beri sende mi yada bi yakınının arabası mı?
    eğer değilse belki önceki sahibi conta yaktı kapağı da biraz traşladılar sıkıştırma az da olsa arttı o yüzden gücü de arttı olamaz mı?
    arabanı küçümsemiyorum.yanlış anlama çok çok iyi gidiyor videodan görünen, bişeyler yapılmış olması da bişey değiştirmez.neticedir önemli olan ve iyi gidiyor
    neden böyle bişey yazdım
    bir arkadaşımda da 206 vardı arabası stock diyordu, sonra kutuiçi filtre egzos ve chip olduğunu öğrendik,kendisi chipin bir işe yaramadığından bahsediyordu,böyle düşünmesinin sebebi de arkadaşının 206 gti ına chip yapmışlar aynı yerden ve deneme yaptıklarında farkın değişmediğini söylediler. ama belki diğer 206 ya yaramayan kendi arabasına yaradı bunu bilemeyiz dyno sonucu olmadan

yine başka bi arkadaşımın başka marka bir aracı da bütün tr deki emsallerine göre çok çok iyi gidiyordu sadece chip ve egzosla,hatta yine bu forumda da baya tartışması olmuştu.
    sonra bi proje için baktığımızda üst kapağın biraz taşlandığını gördük, demek ki bütün emsallerinden iyi gitmesinin sebebi oydu,kendi de kabul etti..

biraz uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım.
    demem o ki 2. el aldığımız arabalaramızın daha önce ne işlemlerden geçtiğini bilmiyoruz çoğunlukla.farklar burdan çıkabiliyor.

ama dediğim gibi önemli olan netice. forumlarda karşılaştırma yapılırken hep hata içindeyiz
    a markası ile b markasını kıyaslarken birer örnek alıp kıyaslıyoruz aama bizler kimiz ki? otomobil karar kurumu falan mı
    bizim kıyaslamamız gereken markalar değil 34 xyz.45 plakalı araç ile 34yzx 54 plakalı araç olmalı
    umarım anlatabilmişimdir
    yorumun için teşekkürler... aynen öyle Kadir abinin araç motorunun nerde yapıldığı belli arabanın son 4 sahibi belli neyin ne olduğu ortada benim araçta ne var ne yok gayet herkes biliyor...

Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beynı orjıanl onun, bız denedık chıplemeyı olmadı orjınal gerı taktık stage 4 debrıyaj dedıgınde sadece balatası ve 2. el geniş ol
    en az 10 boyu var 140 beygirlik araçta stage 2 balatanın kamer sen anlamıyon makine 1000 beygir gibi full sarıyo volan, anca tutabiliyoz böyle olmasa 10 boy gerilerim.

Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nan turgay aracında pr4 mu var dogruyu soyle
    melii abi sende neyin ne olduğunu iyi biliyon varya fenasın he karıştırma ortalığı bi dur varsa hediye et pr4 kardeşinede chipletelim

Alıntı ENG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7200 dede kesiyormuş şüpheli durum hımmmm
    Engin abi radar şeref usta döşemeyi kaldırıp baktı. Beyinden değil 7200 elektriksel beyin orjinal...

Alıntı viper_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu crx'in adanadaki ve sitedede bu araçla en cok vıdeoya sahip olan kişi olarak birseyler yazmak ıstıyorum. Kımse yanlıs anlamasın kımse atar tutar yapmasın sadece düşüncelerim ve gördüklerimi ileteceğim.

İlk olarak 206 gayet başarılı yürüyor rex zaten efsaneye dönüşmüştü burada iki aracada masallah sahıplerıne kazasız gunler.

Ben aracı kadırden aldıktan sonra adanada getırdım ve aracın uzerıne 4-2-1 dc replıka ebay malı headers taktık, uzerınde dandık bır fıltre vardı cıkarıp simota big tube taktık, ara borular orj.di degıstırıp dışı 60 içi 54 olan borular ile sona buddyclub son susturucu takıp, daha sonra debriyaj kaçırmaya başladıgı ıcın biraz fantaziye kaçıp ACT stage 4 balata aldık baskı stage 2 exedy. Daha sonra PR4 beyın alıp bunu chıpledık felan ama bır turlu yazılımını oturtamadık onun ıcınde s..rım böyle askın ızdırabını dıyıp takmaktan vazgectım . Araç suan orj. beyın ıle boyle yuruyor pr4 yok bunu bilin.

1-207 RC (yazılımlı) 199,8 hp dyno verısı olan araçla düzde yan yana yokus yukarı 1 boy o onde yokus asagı 1 boy ben onde oluyordum.
    2-1.8T leon 185 hp cıvarı dyno verısı olan bir leonla uzunda sonuna kadar yanyana gittik 240 cıvarlarına kadar
    3-Header+fıltre+egzoz'lu temız bir vti ile( km olarakta 100.bın ı yenı yapmıs) yarım boy onde gıdıyordum
    4-2011 model BMW 320d 184 HP +box'lı araçla 220 ye kadar yanyana gıdıyoruz neredeyse 220den sonra 2-3 boy onume gecıyordu mecburen ruzgara gırdıgımde 240a tamponunda oluyordum (yolun sıkısık oldugu ve yana gecme sansım olmadıgı ıcın)
    7-106 gti iki kez farklı araçlarla denedım ıkısınede baya baya fark attıgımı hatırlıyorum
    8-Mavi crx b16 lı 220 ye kadar 2 en fazla 3 boy arkaasında oluyordum (elpadre yanımdaydı hatta)
    9-Sitedeki efsanevi SU VTEC ile denemelerimzde de arabanın durumuna gore bazen 1-2 boy gectıgı oluyordu ama 220den snra gectıgım vıdeolarda mevcut
    10-İbiza FR pd130 170-180 hp dyno verısı olan bir ibiza ile uzunda yıne arkamda kaldıgını hatırlıyorum vıdeolarıda var

neyse bu kadar araçla denedıkten sonra ve sımdı bu 206 da olan specleri görünce ınanamıyorum şahsen. eger stoksa ve fabrıkadan bu sekılde cıkmıssa o an uretım bandındayken basında olan teknısyenler bır saka yapıp baska bısıler eklemıslerdır herhalde şaka olsun dıye . Yükülüsü, dyno verısı 176 hp olan gti gibi hissettiren stock GTİ ın Ben çok merak ediyorum ne kadar güç ürettiğini dyno cıktısını beklıyorum umutlaa ikinizinde ayagına saglık tek far olayı cok saglıklı degıl allah gostermesın 1 boy ıcın sag tarafı gormemek ve bodoslamasına gıtmek cok rısklı dıkkat et turgay'ım
    Mustafa abim döktürmüşsün. denicek pek bişey kalmamış... yol ışıklı yoldu yoksa bi boy için riske girmem o şekilde kesinlikle sende şu pr4 ü gönder gözünü yiyem bak pr4 var diyolar kargolarkende resim çek...

mustafa_KYR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesım ınan kı elım degmıyor yoksa sozumun arkasındayım ama dur en azından beynı yollayımda mılletın beynınde bır ? ısaretı kalksın

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bende sadece sonda susturucu var bende denerim stok olarak arka torsiyonlar bile havada daha

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı viper_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu açıklamadan sonra bence Crx için akıllarda bi soru işareti kalmaması lazım

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @DaRkNeSs-
    bende modelle deil plakayla kıyaslama yapılmasını düşünüyorum zaten daha öncede belirttim.ben aracımdan eminim 68binde motor ve şanzumanı hiç açılmamış garanti verebiliyorum. bana inanmıyorsunuzda baştaş performance yapılan motorun stock toplandığına inanmamı nasıl bekliyorsunuz? bende inanmiyim o zaman? mantıklı düşünüp yerime koyun kendinizi o yüzden polemiğe gerek yok..
    crx in söylediği speclerden başka bişi yazmadım ben doğrudur dedim her ne kadar aşağıdaki linkde motor yapıldıkdan sonra araçda stage 4 exedy balatapr4+chiplenmiş beyin olduğuda yazıyor;
    http://www.techturkey.com/forum/otom...-avni-rex.html

ben yine bişi demiyorum.. olayı örneklerle onla bunla deşifre etmeye çalışırsak çok çok şeyler çıkar ortaya o yüzden sahibi ne diyorsa tamam dedim aynı hassasiyeti sizdende bekliyorum
    68 binde arabana motorun açılmadığına dair garanti eminim diyorsan sorun yok o zaman senin araban şanslı 206 lardan belli ki. kıymetini bil.
    ama baştaş dan araba stock motor yapıldı sende buna inan

Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede hiç gerek yok ben crx i bildigimden konustum fizik kurallarına aykırı yani dedigim gibi crx buradaki gibi gitmiyor ozaman
    belki crx adanadaki gibi gitmiyordur,ama belki de 206 adanadaki 206 lardan iyidir onu denemeden bilemeyiz
    bu sorunun cevabı için de kimsenin adanadan istanbula yada istanbuldan adanaya gitmeyeceğini bildiğim için bu bir sır olarak kalacak

Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu açıklamadan sonra bence Crx için akıllarda bi soru işareti kalmaması lazım
    bu kadar deneme listesinden sonra benim aklımda soru işareti kaldı valla ama crx in motor sağlığı açısından... bi radar hondaya götürüp baktırsanıza belki sensör arızası olmuştur bi ölçtürün

bu arada bende bu crx in kadirden önceki sahibinde olan videoları da var, egzantrikli falan yüklenmiş bi 206 gti ile olan drag videosu var ama eklersem konu hepten karışır

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son cevap guzel olmus

4-5yıl oncede fıltre egsozla gene aynı specte vtıla yuruyen 206 vardı mrk etmeyın yer ankara..
    bırkac yılda bır cıkıyor ıste bazı hgtler nası farklıgıdıyor, m3ler, o durum gıbı...
    Nedense Ankara da benım araçla yuruyen bı 206 göremedim

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedense Ankara da benım araçla yuruyen bı 206 göremedim
    Abi seninle deniyelim ya dediğim gibi geçmek geçilmek umrumda değil maksat muhabbet olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)