maşallah her 2 aracada :icon_tup:
Printable View
maşallah her 2 aracada :icon_tup:
Maşallah 2 aracada.
Allah kaza bela vermesin.
maşallah güzel deneme olmuş sıkıntısız. yalnz şu vites atışına hastayım reyiz :) S.. marka shortshift mi var:D
maşallah arclara güzel ve dostca deneme olmuş..
İki aracada maşallah, 106 ve VTS de doldurdugunda ozellıklede kısa taktıgında 15-20 km sapıyor kadran o yuzden kullanırken ucuyosun ama yan yana geldıgınde anlıyorsun cok fazla ucamadıgını:D Bizzat TY saxoda yasadım:)
Severek ızlıyorum ve Rs vıdeolarını masalllah :)
maşallah araçlara
maşallah iki aracada güzel yürümüş iki araçda...
Hahaha :D Yok SM short shifti bilerek takmadım
Bu sert atışlara zannediyorum ki birde short shit (SM) eklense hakkatten şanzıman si... marka olur 1 günde :D
TY Saxoda güzel arabaydı
Burda baya işler yapmıştı :D
Kolaylı özletiyorsun kendini seviyoruz seni :)
Diğer tüm arkadaşlara teşekkürler:icon_tup:
2 aracada masallah
maşallah araçlara clio gerçekten güzel yürümüş...tekrar maşallah.
Yaşar abi halan konuya intikal etmedi :D
iki aracada maşallah kazasız ßelasız ayağınıza sağlık :)
maşallah deneyen araçlara ama fark sanki fazla olmuş gbi yada GTI da kısa yok
Yaşar abiylen görüştük işleri nedeniyen akşam 4-5 gibi konuya dahil olacağını söyledi
Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına
Yok geldim kardeşim yanlışlık yok YG de kısa var bence daha iyi gitmesi lazımdı yg nin lakin ben yc ile diğer 106 denemesini görmek istediğim için denedim sonuç ortada yani kısacası normal şartlarda stock hiç bir gti ve Rs in yanında tutunamaz net ve özetide budur Ve rs ile satmadan dd yi deneseydim güzel olacaktı en azından onuda görmüş olurdum :) :D
Bu arada yg denemeden önce arıza yaktı selçuk ve seçkin sağolunlar söndürdük arızayı ama bir yanıyor bir yanmıyor sıkıntıyı çözemedik suat usta sana sevgilerimi yolluyorum arabayı yolladım senin dükkana şunu bir paröakla gözünü seveyim :D
Deneyen dostlarıma selam olsun alican ne kaşar adamsın 2. kornada bas diyon :) :D :D
yaşar abi dd'yi de verdin demek:D hayırlı olsun
2. korna bas demiyorum sen bastığın için selçuğa geç kalma diyorum bende bi kaç tane video var bariz 1 saniye erken basıyorsun abi :D yaa sıkıntımı nolcak avansımız olsun :D