yanlız sondan 3.video arkadan selektör yapanın amacı neymiş acaba :D hani çekil tribindeyse uzadıktan sonraki surat halini çok merak ettim :D
Printable View
yanlız sondan 3.video arkadan selektör yapanın amacı neymiş acaba :D hani çekil tribindeyse uzadıktan sonraki surat halini çok merak ettim :D
Tüm specler aynı ama porsche önden çeker olsaydı ne kadar fark ederdi acaba bu yarışta?
gördüğüm en hızlı integra.maşallah.
maşallah allah kaza bela vermesin..emek ortada çok keyifli olmuş..integra kaça kadar gidebiliyor son hız olarak? bide bi videoda gördüm sanki 997 kadranı çektiğinde 240 filandı değilmi? yani oralara kadar mı basıyorsunuz?
integra tutunduktan sonra acımasız oluyor be ya. maşallah 2 aracada videolarda çok zevkli olmuş elinize sağlık.
maşallah iki araca da.ama 997 yi süren abinin sanki zorla yarıştırılıyormuş gibi bir hali var :))
o ne demek yaa mehmat abi bitane valla gopro ları kendi elleriyle tege o bağladı bu işi zevk için keyif için yapan bi insan çokta keyifli bi gündü :)
espri olsun diye söyledim abi :). 3.video 997 nin içinden çekilende abi biraz durgun gibi oyüzden yani.:)
Maşallah hızlıların muhabbeti çok güzel oluyor atarında giderinde zevki var
araçlara ve emeğe maşallah
Türkiyede bu iş ile uğraşan nekadar insan varki saygı duyuyoruz
hey maşallahh :)
videolar cok güzel olmus keske bütün roll ler bu kalitede cekilse doya doya izlesek.
porsche turboları degistirdikten sonra bu deneme tekrarlanmalı bence, sonucu merak ediyorum:)
Haa oo arkadan 100 m geriden sellektör yapan bır araba vardı ne oldu ona çok merak ediyorum maşallahh teg süper makinaa
Maşallah 2 aracada teg bayağı hızlı :)
maşallah diyecek laf yok emeğinize sağlık
integra satılıkmı :D ?
walla ıkı araclada cok ugrasılmıs ıns. daha da cok ugrasma ımkanınız olur TEG e hasta oldum orası ayrı tabı nasıl bı sarma nasıl tutunmadır rakıp yoktur ona kendı sınıfında heralde D:
sakın yanlıs anlasılıp asker fırcası atmayın :D