Paşada bı dyno daha sağlıklı olur bence.olayi dynoya göre yormakda yanlış olur.ikiside güzel araçlar megane iyi yürümüş bu gti karsisinda rövanşda bende varım:d
Printable View
Paşada bı dyno daha sağlıklı olur bence.olayi dynoya göre yormakda yanlış olur.ikiside güzel araçlar megane iyi yürümüş bu gti karsisinda rövanşda bende varım:d
Tam dayaklık işte :D Rövanş çok dişe diş olacak buna söz veriyoum canım darlanıyordu gazımı aldı Umut abi sağolsun :D Bir dahaki zevkine olacak inşallah :) Allah neşemizi bozmasın. Hayırlı geceler.
Uyku spec ;)
Umut abi ya sorma :D bazi islemler yapiyorum mecburiyet olacak sanirim :)
pug camiasındaki bu hareketlilik ne güzel :)
Pulat bu aralar cesaret örneği yapıp dengi araçlara salça olmuyor
Tebrikler :D
Umut abi bu videolardan sona markadaşımın kanını yerde bırakmıycam emin ol
Kafam kilit :D
araçlara maaşallah yanlız bu speclerde 206ya megan nasıl 2 ve 3 te öyle tutundu şaşrdım ben
abi denerseniz benide çağar selçuğa bir şaka yapayımda rüyasında gördüğü gerçek zannettiği megane geçme olayını konuşmayı bırakır belki :D
Hepinize gider yapıyorum şu an
Megane rs ile karışık mındar edicem hepinizi :D
ya sorma daha umut abinin rolling eğitiminede ihtiyacı var. vites atışıda çok iyi değil gördüğüm.
ayrıca bir roll yapacaklar boş yolda 2 tane araba geçiyor diye 40km yol mundar ettiler. ben arkada resmen krizlere girdim ah ulan birini aytuğ birini ben kullanıcaktımki filan diye konuşuyorduk benim araçta aytuğla.
İki aracada maşallah kazasız belasız
206 kısa isteyen varsa bende çuvalla:D yav bu tarafa doğru gazlayında bende katılam bu kervana.
maşALLAH araçlara..206 çok iyi yürümüş yapılan işlemler yaramış 17 değilde 15 hafif mükemmel olucaktır..
Turbo duman falan bi seyler gecti giderlerde :D biri dumanmi dedi geldim iste ne kadar duman isterseniz daha fazlasi var bende selcuk 17 takarsan zaplarim direk :D umut abimi pug dunyasinda yanliz birakmicam stoc 1.4 hdi var bende 206 hemde ama boyle arkadaki aracdan cekim yapilamiyo ben varken :D