:hihih::hihih::hihih:
Printable View
106 lardan ne çıkıcağı belli olmaz diyodum hep yine doğrulandı:D
bu konulari uzatmanin anlami yok bundan sonra videolar konussun.biz herzaman haziriz denemk isteyen buyursun gelsin.biz arabamiza ve crm performansa guvencimiz ve inancimiz tam 😉
yanlız hatırlamadığın bir şey var, ben senle denedikten sonra crm ye gittim ozamanda vyj çoktan pert olmuştu, benim okanla turgayla olan diyalogum çok başka moruk ona kimse müdahele edemez, ben hiç bi zaman ne okan abi için ne turgay için kimseye bişey söylemedim söylememde zaten onlarda benim için söylemezler, arabamla kaza yaptım sattım gitti bunun tartışmasını yapacak değilim siz hızlısınız belki bigün bizde hızlanırız allah gönlünüze göre versin.
ne oluyo ya kağıthane coştunuz valla atarlar giderler sakin olun arkadaşlar :):):)
:D yok öyle yagma suat beyy CRM ye ortak olmak kaydıyla elımde olan fotoların vıdeoların heposını sana verırım :D:D
http://img844.imageshack.us/img844/475/suk3gt.jpg
Uploaded with ImageShack.us
bunuda ciddiyetımı anla dıye attım buraya elımde daha ne pozların war suat abiiii.
mıllete 4 lıtre yag bedavaa yok egsantrık bedava demek oyle heee :D
hahaha ulen ceco ne adamsın yaaa suat abi bende ceconun ne fotoğrafları videoları var ah bi bilsen şuan ceco sana onlar için verebileceği şeyleri tahmin bile edemezssin:D hemde benim evde :D
CECO yeter kanka bu resimleri nerden buluyon bilmiyom :confused:ama dükkan senin bu saatten sonra:D
Maşallah suat abi yine yapmışın yapacağını:)