O zaman sıkıntı yok kardeşim gereksiz yere stres yapma kendine bugün o geçer yarın diğeri geçebilir mi ? bilmiyorum tabi mevzu belli semt ikitelli :)
Sen nasılsın iyiysen gerisini boş ver :icon_tup:
Printable View
Az çok deneyen araçları tanıyoruz bılıyoruz burdakı fark kac boy benı ılgılendırmıyor gecen gecmıs bellı ama onemlı bır etken ''suat abının sıhırlı parmakları '' dıyorum masallah araclara:)
valla ben böyle bir video ilk defa görüyorum..hem yan çekilmiş hemde bişey anlaşılmıyor arabalar uzayıp gidiyor..saçma bi paylaşım olmuş specleri yazmanızada gerek yok bence ;)
ıkı aracada maşallah
yaşar abı hangı rs mıs bu yahu :D
heee çözdüm abı tamamdır
maşallah araclara
tartışmaya gerek yok, kaç boy fark var diye, EDS den gelen ceza fotoğrafını paylaşırsanız net kaç boy olduğu ortaya çıkar
her 2 aracada maşallah ama GLA nın sahibi burada yok adama söz hakkı doğuyor bence, GLA yerden yere vurulmuş resmen, bir araba prim yaparken diğeri yerden yere vuruluyor bu adalet değil bence...
buradaki herkes birbirinin arkasından kuyusunu kazıyor, herkes konuşıyor bu gıbı durumlar artık normal bir hal aldı, bence sahibinin ağzından bazı şeyleri duymadan inanmamak lazım 2. 3. ağızlara..
her 2 aracın sahibinide tanımam yanlış anlaşılmasın, belki sima olarak tanırım...
seçkin buradaki insanlar derken herkezi bu konuyu okuyan herkezi kapsar bu söylediğin geçmiş veya geçilmiş burada geçilen araç belli eğer buradaki konuşmaları susturmak istiyosan salıklı bir araç içi videosu çekersiniz herkez neyin ne olduğunu görür ve san konuşma hakkı doğar şuan konuda 10 kişi karşı taraf için yorum yapıyosa savunuyosa araçlarını sen burada tek başına kimseye laf yetiştiremessin video nu koyarsın milleti sustururusun ama şuan konuşma hakkı onların çünki adamlar geçmiş ;)
By percussionali
ali abi bana düşmedide sanamı düştü şimdi ? gene şimdi kavga etmeyelim istersen diger sayfalardada hangi bu clio sport dedin sesimi çıkarmadım ben kafama görede iş yapmam sahibleri aracın çıkıp demek isterseler denerler onların bilecegi iş
ss bizdeyken senkromenç probleminden kazadan önce bile kurtulamadık vites atılmıyo araçta ben bunlara sesimi çıkarmadım neyse konuşmanın alemi yok
senin aracındada problem oldugunda bizde eyvallah dedik böyle şeylere gerek yok ben bişe biliyorumki konuşuyorumm.
ben sana gidermi yaptım şimdi abi adamlar 1 sene önce bi deneme yapmışlar benim demek istedigim burda o arkadaşlar geçmiş eyvalla zaten videda belli ben diorumki adamlar 4 boy geçtigini yazmış bende diorumki ben 4 boy göremiyorum dedim bu sadece adamlar geçmiş koymuş video yoksa mikime ama ben sanade 4 boy olmadıgını idda ettim video o arkdaşta videonun elerini anlatıyo bana.
mağdem arada 4 boy yok çekersiniz araç içi videosunu koyar sustururusun milleti burada hayrıyi savunmak zorunda kalmassın yaşara millet nasıl onubunu savunma diye cephe alıyosa bu işte sana düşmez videon varmı elinde yok ozaman konuşmuyacan burada videonu çekip milleti susturacaksın sonra burada bana gelip yok hagi rsti mevzusu yapmıcaksın geçmişte okanın kopyala yapştır mevzusuna dönmesin konu adamların konusu
ya kardeşim boş konuşuyolar maşallah de gec nolcak :)
konu neye dönerse dönsün başındada dedim geçmemiş demiorum ...
ozaman adamlarda 4 boy geçtigi videolar varsa onlar koysun 4 boy geçtigi videoları seyredelim benim yalan bişe yazdıgım yok burda kopyala yapıştırmış kim ne yaparsa yapsın çokta millet mikimde yani ben biliyroum kimlerin neler yazgını burda senin için demiorum bu dedigimi şimdi burda bişe söylerim çogu kişiyi rezil ederim gerek yok zaten bizim senle aramızda bi kavga fln muhabbeti yok bana diosun gla yı savunuyosun bende diorum 4 boy attık yazmış ben de videoda 4 boy yok yazdım bu kadar yani.:icon_tup:
he bu arada GLA şimdi bişe sinirlenip role çıkarsa öyle böylede yürümez lafım ortayadır kimseye deil öyle sihirli parmaklar deil GLA ya altın PARMAKLAR dokunuyo inaşşlah zaten o kişide kendini biliyo saygılar...
hala nıye uzatyosunuz anlamadım beyler 4 boy 10 boy tartısma konusu yapmaya mı gıtceksınız vıdeo yu ızleyen az cok kac boy oldunu goruyo zaten bız ne yazarsak yazalım
cvk nın vıdeosunda 3 boy dıo alı abı kac boy oldugu vıdeoda bellı :D en basıt ornegı yanı bosuna tartısıyosunuz alı bu arada tanıdık buldum abı meslegınde ılerı düzeyde bı doktor :D:D:D
vay arkadas ya :D konu 106 olunca tartışmalar boy miktarı falan gene ortalık karışmış
birdaha deneyin arac içi olsun video ondan sonra ak koyun kara koyun belli olsun
ayrıca gla bir yorum dahi yazmadan linç edilmiş