sadece bilet kesse gene iyi abi, bence direkt bağlarlar :D
Printable View
Mersinde arada toplanırlar sıfır çizmeye çalışırlar arabaların aq lar falan:icon_wack
geçen gittik arkadaşın bildiğm kadarıyla TR de tek komple OPC bodyli coupe turbo jantlı falan astra g siyle toplanılan alanın kapıda bir eleman var elinde liste gelen gideni kayıt ediyor yol gösteriyor falan, dedi abi siz arkadan giriş yapın sadece modifiyeli araçları burdan alıyoruz:heyoo: yani diyorki fiber yığını araba olmalı yoksa yakışmaz mekana tövbe tövbe:D....işin özü bu olay büyük iller dışında vahim durumda:(
vıdeo yu ızlerken aklıma geldı bır seyler ama ıyı grup calısması lazım mantıklı dusunup mantıklı haraket etmek lazım trnın en buyuk foto dayı ve en guzel organızyasyonu yapmak lazım bızım onlardan neyımız eksık mesala korfezde cok guzel standlar acıldı cok guzel oldu helekı bılındık garajlar gelse dahada guzel olur vıdeoda dıkkatımı cektı b.boylar vardı benım gecmısım b.boyların arasından gelıyor araya extreme sporlarınıda sokarsak off dıyourmm cok guzel oldu dıkkat ettıysenız aracların arasında bısıkletle gezende vardı ben beylıkdzunde yapılanda aralarında kaykayımla gezmıstım :) yeterkı yapılmak ıstsın herkez gelsın cokta guzel olur :) boylece herkez sesımızı duyar :)
Adamlar cool ya hepsi keyfinde,biz herşeyi ayarlasak hatunlar ordakiler gibi rahat olmaz bakarsın beş dakika sonra vay sen benim kıza baktın mevzusuna karışır ortalık haydarlar bijon anahtarları iner kafalara :D
Meli photo day haricinde başka bi mevzuya gerek yok hele DJ falan allaha yakın olsun, Bizim phota day olayımız insanlar araçlarının en güzel şekilde getirsinler ve muhabbet etsinler geri kalanı stand cart curt hikaye bize lazım değil kanka
istanbul olduğu sürece tutmaz..
öyle bir organizsyon yapıcaksınki tarafsız bir bölgede olucak ankaradakide gelicek konyadadekide gelicek kayserideki diyarbakırdaki istanbuldaki izmirdeki antalyadaki her kez gelicek..
bence olay tamamıyla çekik gözlü manitalarda bitiyor :D onlar katıldığı sürece sorun yok :D
TR'de Kavga çıkar benim manitama niye bakıyosun diye ahahaha :D
This glass for your honour emmoğlu.Süper ötesi
bende arabaya biniom zannediodum aklımı başımdan aldı çekik gözlüler :D adamların bisikletleri bile tarz akü :D :D
ben hiç beğenmedim baydı böyle özenti şeyler
hep aynı replikler 1080p video çek çak gitsin