Yok miniks maksat heyecan turuydu zaten ve ne kadar sallanıyor onu gözlemlemekti
o yüzden takribi 2km anca dolanmışızdır,sağolasın :)
Kask,eldiven,emniyet kemeri vs.. kullanılacak dediğin gibi.
Allah razı olsun, Amin _FrK_:icon_tup:
Printable View
Yok miniks maksat heyecan turuydu zaten ve ne kadar sallanıyor onu gözlemlemekti
o yüzden takribi 2km anca dolanmışızdır,sağolasın :)
Kask,eldiven,emniyet kemeri vs.. kullanılacak dediğin gibi.
Allah razı olsun, Amin _FrK_:icon_tup:
Emeğinize sağlık keyif verici bir video olmus :)
Bunu yakından görmek lazım :) Kutlarım bro.
tebrikler gerçekten boyle şeyleri gormek çok hoşuma gidiyor vaktim olsada bende yapsam :)
Super bir camera car olmus, gule gule kullanin cok hos gozukuyor :)
Abi ellerinize sağlık çok keyifli olmuş :) Aktarma nasıl.. Arkadan itiş mi ?
Helal olsun cok guzel olmuş geliştireceğinize eminim.Biranönce sesli videoları bekliyoruz
tebrik ederim bende
maşallah harika olmuş
daha detay bilgi isteriz :)
şase kendi üretiminiz mi?
tebrikler boyle guzel projeler gururlandiriyor insani. ellerine kollariniza saglik allah yardimciniz olsun.
Sağol Cem:) Arkadan itiş evet.
Hepsi gelecek Baran ben de sabırsızlanıyorum valla:)
evet şase dahil kendi üretimimiz,
çok detaylı paylaşacağım daha sonra,teşekkürler:)
Sağolasın milksop biz de heyecenalıyız,mutluyuz, gururluyuz ...Amin.:)
maşallah güzel olmuş buggy tarzında mı yaptınız bizimde aklımızda bi proje var ama bir türlü startı veremedik :) gerçi bizimki anladığım kadarıyla sizinki kadar prıfesyonel olmayacak biz sırf yanlamak amaçlı yapıcaz kardeşimle birlikte imkanlar çerçevesinde :)
Evet biz de Buggy diyoruz o konseptte başladı çünkü,yanlamayı ne derece yapar ben de bilmiyorum ama stabil olması için kafa yoruldu buna daha çok,ama iyi tutunuyor.
Bazı setup'ları da tamamlanınca tam randıman alınacak inşallah.
maşallah inş. kazasız belasız tamamlarsınız projenizi bizlerde keyifle izleriz sizi(sizleri).
yeterli tecrube birikimini saglayip kit car uretme isine girseniz sahane olur aslinda (baglantilar, ithalat, uretim, ve en onemlisi trafige cikarma burokrasileri) cok belli olmasa da yapi olarak hesap kitap yapilmis duruyor. elinize saglik :icon_tup:
bu arada volkicar diyen arkadas, volkicar bir yaris araci platformu olarak cikti ve henuz ilk sezonunda. amacida hem yarisma maliyetlerini dusurup hem de cekismeli bir ortam sunabilmek. (yani maliyet dusecek diye kagnilarla yarismadan) Bir de pist kisitlamasini ortadan kaldirmak.
seyrantepede dimi araba görmüştüm bi iki kere
güzel biii çalışmaa enteresan bi araba :D
Teşekkürler arkadaşlar :)
@EvO86 gidişat ne yönde gelişir biz de kestiremiyoruz şu an
hayat sürprizlerle dolu olur mu olur:)
Aynen Mustu Seyrantepe'de Garaj'da,yolun düşerse uğra.
yolum düşerse derken :D 14 yıldır ordan çıkamıyorum FULL ün karşı sokağında bizim fabrika Hamurabinin üstündede dayım var matbaacı :D sen her gün ordaysan illaki uğrarım