Hergün burdayım sayılır dışarda işim yoksa
garaj'ın altında stüdio'da oluyorum
Full'de gördüğün vos ne renk olursa olsun bin beni Turk Look'a götür de burdasın
mutlaka bekliyorum adım mesafesiymişiz baksana![]()
Hergün burdayım sayılır dışarda işim yoksa
garaj'ın altında stüdio'da oluyorum
Full'de gördüğün vos ne renk olursa olsun bin beni Turk Look'a götür de burdasın
mutlaka bekliyorum adım mesafesiymişiz baksana![]()
çok mükemmel bir proje olmuş... daha detaylı videolarını bekliyoruz... o tüm emekten sonra emeline ulaşması gibi insana haz veren birşey yok bizde bir kere sıfırdan gokart yapmıştık ordan biliyorum bu çok daha fenadırharbi helal olsun size...
Tebrikler cok guzel biseye benziyo Allah utandırmasın , bunun go-kart ölçülerinde olanını yaptım şase de dahil gercekten terazisi sase yapısı tasarımı direksiyonu vs vs cok zaman ve kafa yoran isler 3 senedir daha bitmedi bi ara yeniden dewam edicem sanzuman ve direksiyon montajı kaldi biraz zaman be nakite bağlı . Tekrardan Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin,gurur duydum. meraktayım
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bu kadar yetenekli motor ustalarımız kaporta ustalarımız ve yaratıcı insanlarımız vrken neden bizim bi aracımız yok mrk ediorum tebrikler emeğinize
Fatih Abi yine farklı bişeyler yapmışsınız ellerinize sağlık. Diğer projeleri heyecanla bekliyorum.
Tebrik ederim gerçekten çok başarılı bir proje olmuş. Yeni videoları ve detayları sabırsızlıkla bekliyorum..
tebrikler..
DTi
Fotoğraf ve teknik tanıtım konusu için :
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post2979384
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)