o dyno nun yanlıs olma ıhtımalı yok yavuz ss ın resmı sıtesınden
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=3AGdmybe2EY
burda si de ve clıo da 2 kısı var ben tekım
si de komple egzos ve fıltre var dyno da 127 hp vermıs ankarada olcturmus arkadasım
tek kotu yanı 17 jant var
clıo anlamsız bı sekılde gıtmıordu nedenını anlamadık
bu senin araba gereksiz iyi gidiyo galba :D:D:D
gidiorsa günahım ne:D:D
dünde adanalılar ıyı bılır real yolunu orda ışıkta bı arkadasımla yanyana durduk onumuzde bı megane coupe duruordu.arkadas dedkı sunun arkasından bas dedi bende tanıormusun dedım yok dedı ıyı dedım
1de geldım yanına bastım patınja dustum o da bastı hemen ,2. vıtesın sonu oldu şaştım kaldım ya geçmem lazım geçemiorum 3un sonuna dogru yanyana geldık vıraj geldı fren yaptım.arkadas geldı yanıma dedım ben nıe gecemedım bunu yaw dedım 2.0 o dedi:D, manyağı dövecektim:D:D
yavuz abiyle denenmeli bence senin civic kamer ;)
valla 1.4 araclar 1600 kalktıgında anca 1.2 gıder 3ten sora gecılır cc farkı var
Resmi site vs olması birsey degistirmezki :)
90hp arac stock olarak dynoya cıkıyorsa 97 cıkıyorsa, onun 108-109hp olması birsey ifade etmez.
-7 yapacaksın, sonuc odur.
Ben simdi dynoya cıktım, 70hpden 95 oldum, ilk seferde bu 77 cıkıp, 102hp olsaydım o mu dogru sayılacaktı?
Yok öyle birsey...
ben anlamam 109 oluormu oluor:D:D
orda ben bırakmak zorunda kalıorum yaw onume kamyon cıkıor
4te o bende 4teyım
drag vıdeosuda varda arkadas videoyu geç başlatmıs.onda nedense baya fark yedı
http://www.youtube.com/watch?v=l67194YmIfc
güzel gidiyor civic, maşallah ...
bence kendini kandırmak filan değil şurda kimde dynoda 3 5 hp fazla çıksa stockken herkeste söyler şu kadar die;ayrıca stockken diyoruz yaptığın modifiye ile bi alakası yokki ben dyno ya çıksam 168 çıksa 168 çıktı derim bu kadar basit :D aksi başka bi belge ile kanıtlanamıyorsa :p
yavuza katılıyorum:)
kamer tek kişi olduğunu dusunursek si i gecemessıın.. yalnız uzunda kopmaman ılgınç:)
nerde 127 vermiş bu si...?
eğer 1.4 te vti ı etkılediği kadar etkılıosa egsoz headr tamam biraz normal bakıorum olaya, ama deılse su meshur clıo rs ın olaya benzetcem ben bunu:):)
ben orda gaz kestim önüme kamyon çıktı dostum o yüzden geçti.
egzos ve headers acayıp etkıledı ya standart 1.4ü olan arkadas kullandı kafayı yıyordu bu nasıl gıdıor die:D
nerde ölçtürmüş bilmiorum vala sorarım ama.sadece ankarada bakmıs
Gercekten ilginç geliyor bana 1.6 larla yürümen. Bnm araba tamamen standart. Opel astra 1.6 ile 2 ci vitesten bastıgımızda 4 e kadar aramızda 2 tır 1 otobus kadar mesafe oluyor. Arabana masallah. :)